מדריך הדמות 3

מדריך הדמות 3

פעם שעברה דירגתם את קווגמאייר והנה התוצאות: מצחיקה: 8.333 מקורית:7.5 רמת דיבוב: 9.333 כמה אהובה: 8.333 והדמות הבאה היא: מג! הקטגוריות: כמה היא מצחיקה(1-10) כמה היא מקורית(1-10) רמת הדיבוב(1-10) כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10) ציטוט אהוב בבקשה שהציון יהיה מספר שלם ולא לרשום סתם שהיא אהובה או שנואה תדרגו!

Elpar

New member
בגלל התמונה הזאת...

הרווחתי עכשיו עוד 3 דקות לפחות! גידידי גידידי גידידי! עכשיו לדירוג: כמה היא מצחיקה(1-10) 6 כמה היא מקורית(1-10) 5 (כל כך מזכירה את ליסה... אני יודע שכולם דומים אבל היא הכי) רמת הדיבוב(1-10) 9 כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10) עע....5 ציטוט אהוב... אין

YuvalTam

New member
מג

כמה היא מצחיקה: 8 כמה היא מקורית: 9 רמת הדיבוב:9 כמה אתם אוהבים את הדמות: 7 ציטוט אהוב: זה לא ממש ציטוט ממנה, כי אין לה טובים שאני זוכר, אבל בפרק של ההיסטוריה של הגריפינים כשהם שמעו פורצים פיטר רץ עם מחבט ואז היא באה ואמרה: "מה זה? יש פה פורצים? מישהו פרץ? מה קורה?" ואז פיטר מרביץ לה עם המחבט ואומר: "אוי, סליחה, את לא אמורה להתגנב מאחוריי ככה" ואז היא קראה לו פאט באסטרד כרגיל..

dsol

New member
../images/Emo151.gif_../images/Emo189.gif

כמה היא מצחיקה(1-10)- 6 כמה היא מקורית(1-10) - 8 רמת הדיבוב(1-10) - 9 כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10) - 7 ציטוט אהוב - לא יודע

prongs3

New member
מייגן גריפין:

כמה היא מצחיקה: 7 כמה היא מקורית: 5 רמת הדיבוב: 7 כמה אני אוהב אותה: 9 (זה לא בגללה למען האמת, זה פשוט בגלל שאני לא יכול בלי ההתאכזרויות אליה
) ציטוט אהוב: "I hate you, you fat bastard!"

MetalSinagouge

New member
OMG (הכותרת הכי חכמה שמצאתי)

כמה היא מצחיקה(1-10): 5 כמה היא מקורית(1-10): 10 כי האינטראקציה עם הדמויות האחרות "מחדשות" אותה, בפני עצמה היא לא שווה הרבה, אז 1. רמת הדיבוב(1-10): 10! (מילה קוניס Jahjahjah!) כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10): 2 ציטוט אהוב: כל אימרה שבה הפנים שלה לא מופיעות על המסך

coka

New member
meg

כמה מצחיקה: 9 כמה היא מקורית: 8 רמת הדיבוב: 10 (כפרע על ג'קי חחח) כמה אוהבת את הדמות: 8 ציטוט אהוב: "so... is that the part when u.. have your way with me? you know.. take turnes..." לא ציטוט מדויק אני משערת.. מהפרק ההורס הזה שיש פורצים בבית ומג יורדת למטה ומנסה לאנוס את השודדים D=

timon12

New member
:)

מה היא מצחיקה 5 כמה היא מקורית 3 ! רמת הדיבוב 7 כמה אתם אוהבים את הדמות 3 ציטוט אהוב. אין

AndreaCorr ©

New member
it's no one's fault

MEG. הקטגוריות: כמה היא מצחיקה(1-10): 7 כמה היא מקורית(1-10): 7 רמת הדיבוב(1-10): 10, בדיבוב של מילה קוניס
כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10): 7 ציטוט אהוב: אין במיוחד

MetalSinagouge

New member
אני חושב שאני ואת צריכים..

לשלב כוחות ולהשיג את מילה קוניס לשלישיה.

AndreaCorr ©

New member
הו יה ../images/Emo98.gif

ואם אני הסכמתי לשלישייה עם עוד בת, סימן שהיא משהו נדיר

MetalSinagouge

New member
סססססססססססס אההההההההההההה!

סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס סססססססססססס אההההההההההההה!סססססססססססס אההההההההההההה! Oh yeah! אופס. קיטור. OMG. אני צריך לשלוט בעצמי. או שאני צריך לשלוט בכם :)

METAL15

New member
מג

מצחיקה: 4. מקורית: 6. רמת הדיבוב: 8. כמה אוהב דמות: 5.

למעלה