מדריך הדמות 2

מדריך הדמות 2

פעם קודמת דירגנו את פיטר והנה התוצאות: כמה היא מצחיקה: 9 כמה היא מקורית: 8.571 רמת הדיבוב: 9.857 כמה אתם אוהבים את הדמות: 9.428 הדמות הבאה היא השכן החרמן הלא הוא קווגמאייר! הקטגוריות: כמה היא מצחיקה(1-10) כמה היא מקורית(1-10) רמת הדיבוב(1-10) כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10) ציטוט אהוב
בבקשה שהציון יהיה מספר שלם

YuvalTam

New member
../images/Emo44.gif

כמה היא מצחיקה: 8 (אמרתי שאני אשתדל להיות נדיב:) ) כמה היא מקורית: 9 רמת הדיבוב: 8 כמה אתם אוהבים את הדמות: 8 ציטוט אהוב: Oh, it's, uh, Family game night! We're playing... uh... uh.... Sex.

Elpar

New member
גידידי גידידי גידידי

מצחיקה:10! מקורית:10! דיבוב:11! אוהב:12! ציטוט: גידידי גידידי גידידי

prongs3

New member
../images/Emo26.gif

כמה היא מצחיקה: 8 כמה היא מקורית: 8 רמת הדיבוב: 10 כמה אני אוהב אותה: 7

יונתן1988

New member
גיגידי

כמה היא מצחיקה(1-10)- 9!!! כמה היא מקורית(1-10)- 4 רמת הדיבוב(1-10)- 10!!! כמה אתם אוהבים את הדמות(1-10)- 9! ציטוט אהוב: אורייט!, WELL HELLO THERE

MetalSinagouge

New member
עונה+ זיהוי.

דמות מעולה, אני אפילו לא אדרג. מישהו זוכר את הקטע (איזה פרק זה היה?) שהייתה איזו התרמה, והוא אמר משהו מצחיק ואז הוא התחיל לעשות את "הגיגידיגיגידי" הזה ולרקוד "בפריימים" תוך כדי, זה היה קורע. בכיתי. נדמה לי שלואיס רצתה ממנו משהו.

Somnambulist

New member
זה היה בריאן

בפרק שהוא ניסה להחתים את קווגמאייר על עצומה בעד נישואים הומוסקסואליים, עבור בן דודו ג'ספר. לא קלטתי מה הוא אמר לפני שהוא התחיל את הריקוד המפגר...מישהו זוכר?

MetalSinagouge

New member
או וואלה...

עכשיו נזכרתי שהוא אמר משהו קורע.. רגע.. אני אחפש באינטרנט.Two halves can't make a whole without a hole. גדול. שברתי צלע כשראיתי את הריקוד הזה.

timon12

New member
../images/Emo13.gif

מצחיקה: 7 כמה היא מקורית: 6 רמת הדיבוב: 8 אוהב את הדמות: 8

AndreaCorr ©

New member
~

מצחיקה: 8 מקורית: 8 רמת הדיבוב: 10 אוהבת: 8 ציטוט: Here's to the Drunken Clam, where they don't ask for proof of age and neither do I.

למעלה