מדריך הדמות 1

מדריך הדמות 1

משחק חדש שאני יעלה. בכל פעם אני יבחר דמות ואתם תדרגו אותם לפי התחומים הבאים: כמה היא מצחיקה(1-ממש לא מצחיקה 10-קורעת מצחוק) כמה היא מקורית(כנ"ל-1 לא מקורית בכלל 10-מקורית מאוד) כמה אתם אוהבים את הדמות(1-שונאים 10-אוהבים מאוד) עד כמה הדיבוב טוב(1-גרוע 10-טוב מאוד) ציטוט אהוב של הדמות והפעם אנחנו מתחילים בגדול(תרתי משמע): פיטר גריפין!!! תהנו

prongs3

New member
סבביק.

רמת המצחיקוּת: 10 רמת המקוריות: 7 רמת הדיבוב: 100 אהבַתי כלפיו: 9

prongs3

New member
*אופס, שכחתי ציטוט../images/Emo9.gif:

"I challenge you to a race around the world. GO! [runs out the door, and flies on an old airplane] HA-HA-HA-HA-HA!!!
"​

dsol

New member
../images/Emo163.gif_../images/Emo189.gif

כמה היא מצחיקה - 8 כמה היא מקורית - 8 כמה אתם אוהבים את הדמות - 9 עד כמה הדיבוב טוב - 10 ציטוט אהוב של הדמות - Don't worry I got an idea. An idea so smart my head would explode if I even began to know what I was talking about...

יונתן1988

New member
יאללה

כמה היא מצחיקה- 7 כמה היא מקורית-7 כמה אתם אוהבים את הדמות-10 עד כמה הדיבוב טוב-10 ציטוט: האהאהאהא (הצחוק שלו, כמובן..)

YuvalTam

New member
המשחק יהיה מעניין

אני אהיה נדיב במשחק הזה לכל הדמויות.. כמה היא מצחיקה: 9 כמה היא מקורית: 10 כמה אתם אוהבים את הדמות: 9 עד כמה הדיבוב טוב: 10 ציטוט אהוב של הדמות: "it feels like I did kiss, and that feels good" לא היו לי הרבה רעיונות לציטוטים, אבל זה נחמד. אני מדי פעם צוחק בצחוק שלו, נסו את זה, זה משחרר

Elpar

New member
יאללה פיטר

כמה היא מצחיקה 10! כמה היא מקורית 9! כמה אתם אוהבים את הדמות 10! עד כמה הדיבוב טוב, יש דיבוב? אתה מתכוון לתרגום אולי? 9! ציטוט אהוב של הדמות: יש אין סוף...

prongs3

New member
אתה יודע שזאת סדרה מצוירת, נכון?

ז"א שבכל שפה, גם בשפת המקור (אנגלית) יש דיבוב (כאן מתכוונים, מן הסתם, לאנגלית)

אספיר85

New member
לפי מה שהבנתי, הכוונה לקול../images/Emo54.gif

האם הקול מתאים לדמות וכ'ו... זה מה ש"דיבוב" אומר.

Elpar

New member
אהה אז במקרה כזה אני אתן 10 לא 9

חשבתי שהכוונה לתרגום קודם...

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

כמה היא מצחיקה- 10 כמה היא מקורית-10 כמה אתם אוהבים את הדמות-9.5 עד כמה הדיבוב טוב-10 ציטוט אהוב של הדמות-יאיאיאיאיאיא (זה אמור להיות הצחוק שלו
)

AndreaCorr ©

New member
אחלה רעיון ../images/Emo9.gif

כמה היא מצחיקה: 9 כמה אתם אוהבים את הדמות: 9 עד כמה הדיבוב טוב: 9 ציטוט אהוב: קשה לבחור אבל בכל זאת... בקטע שלואיס אומרת שהוא ילדותי
"If I'm a child that means you're a pedophile, and I'll be damned if i'm going stand here and take this from a pervert."​

YuvalTam

New member
../images/Emo44.gif

אוי, זה בהחלט היה משפט טוב.. מאיזה פרק זה?

למעלה