מדריך דרישות

or121210

New member
מדריך דרישות ../images/Emo8.gif

כדי שכל מי שרוצה לקנות נגן, יוכל להעזר, ולהבהיר את דרישותיו בצורה טובה יותר, כתבתי מדריך דרישות. (אפשר לבחור גם מספר דברים בכל קטגוריה)
מחיר: תמיכה בקובצי: וידאו, תמונות, מסמכי טקסט, מסמכי אופיס גודל מסך (באינץ') : 1.0, 1.8, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 5.0, אחר נפח זיכרון (בג'יגה בייט) : 1, 2, 4, 8, 16, 30, 32, 40, 60, 80, 160 כרטיס זיכרון: ללא אפשרות הרחבה, SD, mini SD, MC תוספות: רדיו FM, הקלטה, מחשבון, משחקים. תמיכה בעברית: מלאה, שמות השירים, הפוכה, ללא מקור אנרגיה: בטרייה פנימית נטענת, AA, AAA סוג זיכרון: פלאש, דיסק קשיח מטרת הנגן: ריצה, נסיעה, שמיעה בבית שליטה בנגן: כפותורים , כפתורי מגע, גלגלת מגע, מסך מגע איכות שמע: סבירה, גבוהה פורמטי מוזיקה: MP3, OGG, WMA, FLAC, WAV, APE, ACC חיבור לרשת: bluetooth, Wi-FI, ללא סידור בנגן: תגיות, תיקיות ולבסוף, דברים שלכם חשוב שיהיה בנגן
אשמח לתוספות ותיקונים
ואשמח גם אם יאיר יכניס את זה למאמרים הנגן הוא בשבילכם

יאיר B

New member
../images/Emo51.gif

זה יפה, מכסה את כל האפשרויות. יש לנו משהו דומה במחשבים נידיים - אולי באמת הגיע הזמן שיהיה גם כאן משהו כזה. זה כמובן יכנס כמאמר וננסה להכניס קישור שיהיה בולט. אני אולי אעשה שינויים מינוריים פה ושם, אבל בגדול זה יפה מאוד!

stardust19

New member
הייתי מוסיף גם אפשרות סנכרון מול drag n'drop

ושימוש בתור DOK או לא (למרות שרובם תומכים בזה). יאיר, השאלה שלי האם אפשר להעלות מן drop list כזה. אתר בוחר מתוך רשימה ואז הוא מציג את התוצאות. כי אם כן אפשר לשבת על זה כמה ימים (כן אני עדין בצבא אז אין לי הרבה זמן) ולבנות אחד כזה בסקריפט של HTML או לעשות מסמך XLS...

O

omerdav

Guest
אור,יצאת תותח!

סטארדאסט,אחלה רעיון אבל זה ידרוש עדכון דינמי ביותר כי כל הזמן מתווספים נגנים וצריכים לעבוד על דטה בייס של 200 נגנים בערך ולהוסיף ולעדכן. חוץ מזה שאני מרחם על מי שיצטרך לעשות את זה (אני פוטר עצמי בזאת שאין לי ידע ב-XLS או HTML....). בכל זאת טיפונת תוספות: להרחיב את עניין הרדיו - רדיו נטו או גם הקלטה? כנ"ל לגבי הקלטה - האם גם ממקור חיצוני? פורמטים הייתי מוריד,זה עניין יותר ספציפי... איכות שמע זה עניין פחות או יותר אישי,ואני מניח שהקונה הממוצע שבא להתייעצות לא יצפה מאיתנו שישמע בנגן שלו קקופוניה ולא סימפוניה,כלומר אנחנו מחויבים לתת המלצות על חברות מוכרות וטובות שאינם מדבקה. אפשר גם מחיר אבל זה כאמור ידרוש עדכון תמידי (גם אם מדובר בטווח כללי). ענייני יציאה לטלוויזיה ורמקול מובנה זה גם משהו שכדאי להוסיף. עניין החיבור למחשב יען חיבור USB רגיל, חיבור USB ישיר (תקיעה של כל הנגן),חיבור קנייני (כמו שמוצאים בסאנסה או אייפוד). ואקסטרה רצינית זה ציון באתרים כמו CNET,ABI,Dapreview וכו' (לנגנים שיש....). יצאתי בררן,אה...

LinkTree

New member
אגב - יש משהו דומה ב ABI

http://www.anythingbutipod.com/compare/ כולל כל הנתונים ואפשרויות חיפוש שוות במיוחד

יאיר B

New member
לפני כשנתיים הייתה מחשבה על בניית

DB כזה (משהו שדומה למה שיש ב-ABI, מזינים מידע והוא נותן רשימה של נגנים מתאימים). התחלתי את התכנון מול מנהל בתפוז שמתעסק עם בניית אתרים למנהלי פורומים, אבל בגלל חוסר בזמן מצידי (היה צריך להסביר לו מה לעשות, הוא לא מבין בנגנים יותר מדי) זה נמרח, אני נכנסתי לתקופת מבחנים והענין התמסמס. כישורי התכנות שלי איומים ונוראים (פעם דווקא למדתי HTML, אבל זה היה מזמן). בעיקרון אפשר לקבל מתפוז שטח אחסון לאתרים פרטיים לפורומים. אם אתה מוכן לכתוב משהו מתאים - תבורך. תיידע אותי אם תרצה לעשות דבר כזה, כדי שאדבר עם האחראים בתפוז על הנושא.

O

omerdav

Guest
בתיאוריה אם דבר כזה יצא לפועל

אשמח לתרום מפרטים של כמה נגנים ל-DB.

למעלה