מדרון תלול

מדרון תלול

אני יהודי גאה יהודי גאה עד כדי שלא משנה מה ומי תמיד פונה ימינה רק תעיתי לי בשביל לא אמין מגיע לצומת והןפ תיכף ימין תאמרו לי תחליט רמת גן או מודיעין ישר אברר מה מהם יותר ימין נכון לפעמים זה גס לפעמים עדין לא תמיד צודק אך תמיד אמין בקיצור תמיד בצד הימיני של המחנה אני בוחר למה? איך נאמר באחד מסרטי הבורקס? צד ימין תמיד גודל יותר מהר אך אני לא כמו מדרון אחד קיצוני שפגשתי בחברון לא לא כמו מדרון אני רואה את הדברים אחרת אתם בטח מכירים את המשפט "תחליף תחנות תעביר ערוצים תשוטט כאוות נפשך בעולם" אז ככה איך שאני משוטט בין הערוצים פתאום אני פוגש מדרונות אחרים מדרונות עם פניה חדה שמאלה וכך שאני משפשף בעין הימנית שלי ורוכן קרוב יותר למסך כדי לראות אם זה אמיתי או סתם קטע סאטירי מצרי אוליי קטע סאטרי רטוב של השונאים אותי אך שאני מבין שהדברים הם לא כך והמדרונות הם חלק מעמי זה מתחיל לחמם לי תדם וכשדמי מגיע לאזור ה100 מעלות זה מתחיל לבעבע ולבעבע עד שכל האדמדמיות הזאת נוגעת לי בארובות העיניים צובטת לי את הלחיים עד שעולה בי רצון לשפוך את דמו אך מה אעשה אחי הוא שוב פעם "דמי אחיך צועקים אליי מן האדמה?" ואני אני עוד מכיר את המושג "דרך ארץ קדמה לתורה" מכיר אותו אחד לאחד עד שארחיב ואומר דרך ארץ קדמה לצדק וגם לפעמים שאתה כל כך צודק כל כך צודק עד שזה מתפוצץ בחזה תמיד תזכור שעברת את פרעה ובטח שתעבור את זה אך לאחר לגימה של כוס מים קרים חיים נוזלים מלבנון אני נרגע עד כדי מחשבה וככה איך שאני על הספה נון שלנטי זרוק בירכיים פתאום קיבלתי את הסחרחרה השלמתי לי שוב כמה חסכים של הבנה וכולי מתמלה גאווה נו תשאלו גאווה על מה? אומר לכם אני יהודי גאה כל כך גאה להיות שייך לעם הכל כך רחמן הזה המדרונות החלקלקים שנוטים שמאלה שנמצאים בתוכו הם ההוכחה הם ההבדל בין בני עמי לבין העם האכזר והשפל ששוכן לצדי כן כן רבותי אשרי העם שתמיד ירדוף שלום וצדק גם אם לפעמים זה עולה לו בדם אז מדרון מחברון הרם ראשך היה גאה שיש בעמך שמאל קיצוני שכזה בחסות אשרי העם ובחסות אהבת חינם ובשיתוף רוחו של מאיר אריאל

קחו את זה לכל הצדדים

תחביר זה לא היה נוצר ללא עזרתם של ימנים קיצונים ושמאלנים קיצונים שמתנגחים לא אחת זה בזה על המושג "להיות יהודי בעולם הזה" עם זאת הקשר בין הדמויות בתחביר לבין המציאות הינו מקרי בהחלט

רפי צבר

New member
למה מדרון?

דווקא אתה במגמת עלייה מבחינתי עזוב את מה שבאת להגיד, אהבתי מאוד את איך שאמרת. לי אישית קצת צורם כל ההתעסקות בדעות ימין שמאל, אין לך דברים אחרים בראש?

נושא חם

נושא בוער כל הימני שמאלי הזה כל ההתנתקות הזאת מחממת אותי כמו אש עם זאת נושא אחר יש אך יש לו רצון משלו והוא קובע בעצמו מתיי לבוא להשתתף בחסות אני לא הקובע כאן אני רק הכותב

רפי צבר

New member
בוער בוער, אבל יש לו מקום אחר...

על אף שאפשר כמובן לספח אותה גם לכאן איזה טובה מזה תצא? אני ספקן...

איזו טובה תיצא מזה? זרום אחי זרום

מה שבטוח גדולה יותר מחיצים שנשלחים לכל הכיוונים וממשחקי אסוסיאציות ליצניים ופלצניים אני מששתף לפעמים גם יוזם! לפעמים חמום למרות שאני יודע שלא יצא מזה כלום אך לא כך לגבי "אשרי העם" לא כך לגבי "אהבת חינם" לא סברס לא! דווקא זה לא סתם זה כל האדם ביחוד עכשיוו עם כל הדם לא בה לך לצעוק כנראה לא חסר לך אתה מושלם אך לי חסר עם מיקרופון ולכן אני צועק וקם בחסות אמר מי שאמר

רינה8

New member
הו מאמא מאמא אדמה

מחר אתה פוגש אותה לגמרי במקרה על אי תנועה בצומת מרכזי. הכביש סוער, אצלך זה בוער לאן העם הרחמן הזה דוהר? היא לא באה לנשיקה. אתה בצבע זית, שוב שואל את עצמך להיות או לא להיות? כמו שאר הבנות היא מסמנת לך אות. ביד ימין, אתה לא מאמין. אתה מתקרב כדי לראות לא, אחי (אל תלך לשם. הישמר) לא הזיית היטב ראית. זאת לא היי תה האות V עכשיו זה עולה לך V אתה מקיא. זאת האות השביעית באלף בית שתמיד מגיעה היא לפני החט. בעוד אתה מערער אם לדפוק לה או לו את הקת בסנטר... שלום ארצי מזמר אני חייל אז אל תבכי לי ילדה אתה לוקח אוויר וסופר בליבך עד עשר עד מאה עד אלף עד אלייך ובחזרה שואל את עצמך שוב האם זה אמיתי? או סרט איכותי? אני לא יודעת. זה רגיש. תגיד לי אתה אייך זה מרגיש?

מילים יפות

אייך זה מרגיש? אני מנסה לחוש את זה עם קצת חשיש אוליי זה יתפוצץ כזה שם על הכביש בדרך כלל אני נשאר אדיש בכלל אם היא בלונדינית מתולתלת כך בשיפולי הכביש מתפתלת ברקסים חורקת צועקת משתוללת ומרימה לעברי אצבע משולשת אז לגמרי אשאר אדיש כן מה אכפת לי כולי חשיש כן לא אהיה רגיש אלה אם ארגיש שלאצבע האחת נוספה אחות ועשתה לי בלועזית לי אות כמו שעושים הערבושים בחדשות אז אתחיל כבר בקללות אך עלמה עלמתי לא אטמא את עינייך הרואות לא בקללות ולא בזוועות לא בתנועת אצבעות לא במשולשות ולא באותיות רק מילים יפות רק מילים יפות רק מילים יפות בחסות חייל הסבר פניך לאחות אפילו אם היא שולפת אצבעות

רינה8

New member
סליחה מאמא

בעלי שב היום מהקרב (מהמילואים) טוב. הוא תמיד קורא ומתקן אותי לפני ש... אז שוב סליחה על הטעויות ועל שגיאות הכתיב מחר תפגוש אותה לגמרי במקרה על אי תנועה בצומת מרכזי. הכביש סוער, אצלך זה בוער לאן העם הרחמן הזה דוהר? היא לא באה לנשיקה. אתה בצבע זית, שוב שואל את עצמך להיות או לא להיות? כמו יתר הבנות היא מסמנת לך אות. ביד ימין, אתה לא מאמין. אתה מתקרב כדי לראות לא, אחי (אל תלך לשם הישמר) לא הזית היטב ראית. זאת לא היי תה האות V עכשיו זה עולה לך V אתה מקיא. זו האות השביעית באלף בית שתמיד מגיעה היא לפני החט. בעוד אתה מערער אם לדפוק לה או לו את הקת בסנטר... שלום ארצי לך מזמר אני חייל, אז אל תבכי לי ילדה אתה לוקח אוויר וסופר בליבך עד עשר עד מאה עד אלף עד אלייך ובחזרה שואל את עצמך שוב האם זה אמיתי? או סרט איכותי? אני לא יודעת. זה רגיש. תגיד לי אתה איך זה מרגיש?

שילשלת לי "אסימון"בחריץ הפה

כן אלה שיורים שם ברחוב זה אמיתי כן זהו קטע חדשות רטוב ולא סרט איכותי לאלה שיורים שם ברחוב אחד כותב תסריט במאי משמאל אותו כותב אם זה איכותי הזמן את זה יחליט עמי הולך ומתפוצץ בשיפולי בטני בעוד שהעם שממולי צוחק על שכמותי האם זה סרט עתידני כאוב או סרט ערבי נו אז תשאלי אותי אייך אני מרגיש על מה שקריין החדשות מגיש זה לא אמיתי הקטע "הרטוב" הזה זו הזיית חשיש בחסות לקח לה זמן מה להיא מקטמון

למעלה