מדרגים את מתיו! כולם להיכנס!!

מדרגים את מתיו! כולם להיכנס!!

באתר www.nbc.com אתם נגנסים לברים ולאתר של מתיו פרי אתם לוחצים איפה שכתוה מתחת לתמונה שלו vote matthew אתם לוחצים על זה ואז זה מביא אותכם לאתר של המגזין hello ושם אתם תראו את הקטגוריה the most attractive man תכנסו ושם יש 6 מפורסמים ואתם מדרגים את מתיו כמוון!!.. הוא בקטגוריה! שמו שם תמונה לא משהו שלו אבל חפיף! לפני כמה זמן לפני שהייתי בפורום דירגתי אותו שם והוא זכה מקום שני עם הפרש של 3 נקודות! אז תדרגו כי כל נקודה חשובה תודה!

double O S

New member
הנה קישור ישיר../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif

תצביעו

snowwight

New member
גמני הצבעתי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo183.gif

L i l A L o

New member
גם אני הצבעתי../images/Emo45.gif

אבל הוא מקום רביעי ויש לו 502 קולות ולדייויד בקהאם יש 1500 ומשו וליו גראנט יש גם יותר מ-1000- אז אין לו ממש סיכוי.... ולג'וד לאו יש 600 ומשו כך שיש לו סיכוי לעבור אותו והאו גם ממש מכוער... אבל זהלא פייר שמו את מתיו שלי ליד אנשים שצעירים ממנו ב-10 שניםםםם!! אז זה כבוד בשבילו גם מקום 3!!! חח והוא אפילו עבר את ג'סטין טמברלייק

איפה שאתם מצביעים יש אפשרות ללכת ל.

רשימת הזוכים של 2002 זה בצד ימין כתוב בקטן ושם אתם יכולים לראות את קורטני בין הוזוכות בקטגוריה של the mot atravtive women

double O S

New member
עוד משו../images/Emo96.gif

אני חושב שאפשר להצביע כל רבע שעה אז תסתכלו בשעונים

זהו נגמר! אין יותר מתיו מקום שלישי

אחרי יו גרנט ודיוויד בקהם!!! מקום שלישי זה מעולה!!!! עכשיו יש את מאט לבלנק!!! והוא כבר מקום שני אחרי בראד פיט! הוא יכול להגיע עוד למקום ראשון הפ בהפרש של 2 קולות אז תצביעו למאט

למעלה