מדרגות

מדרגות

אין לי חיים, ואף אחד לא יבין את זה. הכל נמצא במרוץ רגוע ,אין סוף! אין קו סיום. זה החשש שמניע אותנו הלאה, וזה השקט שמשאיר אותנו מאחור… ההרגשה של הלבד תישאר לעולם רצופה אשליות קטנות ומזיקות. מתכנסת בעצמי בתוכי בשנאה גדולה, מתכנסת בחברה גם כן בשנאה גדולה. אף אחד לא יגרום לי לחשוב שאני שווה! ואף אחד, מה הוא יודע?? לאף אחד לא איכפת, גם הוא רוצה להמשיך הלאה… ואני, כרגיל, רק עוד מדרגה… הוא נופל עלי, האף אחד. דופק את שיניו בקצה שלי. ואני לא מרגישה, אני לא יודעת אם לא איכפת לי אני פשוט עיוורת מידיי. זה גורם למיוחדות מסוימת, שדווקא עלי הוא נפל, אבל אף אחד לא יעצור עלי מבין אלפיי המדרגות בבניין ויחשוב לרגע וימצא עלי פרח יפה שיגרום לו לתהות, אני תמיד סתם עוד מדרגה שנופלים בגללה במהלך ריצה חפוזה. ואחרי שאף אחד עצר וניקה אותי קצת מהדם שטפטף מהשן שנשברה לו בגללי (הושלית שהוא אוהב אותי ודואג לי…) הוא ממשיך למדרגה הבאה שנותנת לו דחיפה קלה ועוזרת לו בשקט בלי לבקש, להמשיך הלאה…

ניקולי

New member
בקשר למשפט שווה או לא!!

יקרתי המילה שווה היא מילה סתמית.. השאלה היא מה את מרגישה כלפי עצמך?? אני חושבת שבחיים מי שמנווט את הספינה זה אנחנו את אני הם...ולכן תלוי איך שאת מנווטת אותה..אם תנווטי אותה לסערת רגשות כך גם מצבך יהיה בכל זמן בכל עת בתוך סערת רגשות.. אך אם תנווטי אותה אל האושר שם מקומה יהיה.. עלייך לחשוב תמיד חיובי תהיי באשר תהיי ותהיי היכן שתהיי.אל לך לחשוב חלילה שאין את "שווה" ואף אחד בעולם לא יתן לך להרגיש "שווה" אם את לא תתני את ההרגשה הזאת. תהיי את עצמך, תחשיבי חיובי..תאהבי את עצמך, יאהבו אותך, הראי בך מה שטוב בך ואל תראי שלילי..!! מקווה שהבנת את כוונותיי..... ניקול*

*rinat*

New member
אני חושבת שמה שמזיק לאדם באמת....

זה לנסות להכנס לפסיכולוגיה של העולם.... שאני עצובים אז אנחנו ניכנסים לנתק מהכל ומנסים להבין את העולם דבר שלעולם לא נבין ראי זאת שכל אדם הוא אדם לעצמו ויש לו מחשבות רגשות דחפים יצרים תחושות שונות שגורמות לכל אחד מאיתנו להיות שונה אדם שהוא נולד הוא מקבל ערכים לומד מה מותר מה אסור ולאחר מכן הוא כמו גוזל נאלץ ללמוד לשרוד לבדו ולפתח תפיסת עולם משלו... אם תאמרי לעצמך שאת לא שווה את גורמת לעצמך להאמין בכך!!! וזה לא טוב!!!!! את תמיד צריכה לאהב בראש ובראשונה אך ורק את עצמך ואם מישהוא גרם לך משהוא אין צורך תמיד להעמיק בלמה ואיך וכו´ וכו´ כי זה לא יוביל אותך לשום מקום חוץ מלעצב ועוד יותר כעס על כך שלא תביני... כי לעולם אין לדעת... תחשבי על זה אני אשמח לקבל תגובה

הממ.......

דווקא בגלל זה של כל אדם יש העדפות רצונות רגשות שונים או משונים אז יהיה לך ולכולם הרבה יותר קשה להבין אותי..... זאת הרגשה שאי אפשר להלחם בה ותאמיני לי ניסיתי ותאמיני לי שאני רוצה זה פשוט לא אפשרי.

*rinat*

New member
נכון ולכן הסברתי לך...

שאל תנסי להעמיק וללנסות להבין כי לא תוכלי תאמיני לי שאני מבינה אותך כי גם לי היו תקופות כאלו פעם שניסיתי להבין כל מיני דברים ועסקתי בדברים שגם את עוסקת בהם עכשיו אבל ללא הצלחה ואס, הגעתי למסקנה שאין צורך לנסות ולהבין ופשוט ניסיתי כמה שיותר להעסיק את עצמי ולהשלים עם המצב... חוץ מזה שאם יש לך דבר נפציפי שבא לך לשחרר אז תנסי אולי אני יבין לכי תדעי... אם לא תנסי לעולם לא תדעי

למעלה