מדרגות עץ

מדרגות עץ

לאחרונה התוודעתי לעניין, נראה לי ממש יפה. הבית שלנו 2 קומות ותכננו לעשות אבן חלילה במדרגות- עלות כ- 200 ש"ח למדרגה. מישהו יכול להגיד לי כמה יעלה לי מדרך עץ? רק החלק העליון של כל מדרגה (נדמה לי שקוראים לזה רום). האם זה בהכרח יקר יותר מאבן חלילה? והאם אפשר בעתיד להתקין מדרך עץ על האבן חלילה במידה וזה מאוד יקר היום. איריסג אני רואה שאת פה עכשיו, בטח תהיה לך עצה טובה בשבילי...

קןראים לזה שלח../images/Emo13.gif

סדר גודל 450-600 ש"ח למדרגה כפוף לעובי וסוג העץ. התקנה עתידית על החלילה תיצור בעיית גובה במדרגה הראשונה והאחרונה. אז נחכה לעצה של איריסג...

איריסג

New member
סורי... אין לנו אפילו מדרגה אחת בבית....

טוב, בעצם יש שתי מדרגות - מהמוסך לתוך האיזור שירות. אבל זה ממש לא נחשב...) הבית שלנו שטוח לחלוטין. ככה שאפילו לא התחלתי להתעניין בנושא של מדרגות כי זה מההתחלה היה בלתי רלוונטי עבורי.

ronomri

New member
זה יקר יותר

תלוי בסוג העץ ובגימור - 450 עד 600 ש"ח למדרגה. תוספת לשלח - כ 200 ש"ח. סגרתי כעת קונסטרוקציה ממתכת עם פודסט באמצע (שלחים ללא רום) - 14,500 ש"ח + מע"מ ל 19 מדרגות עבור גרם יחסית מוכב (2 פינות). המחירים נעו בין המחיר הנ"ל ל 22,000 ש"ח. חשוב לקנות ממישהו מיומן בתחום. בהצלחה

טוב, נראה לי שאני מוותרת

אנחנו בשלב הגמר וגם הכסף בשלב הגמר
יש לי טעם יקר מאוד כמעט בכל פרט שצריך בגמר אבל חייבת להתפשר ... נו מילא ...

fireman

New member
אני לא יודע מה מביא אנשים לעשות מדרגות מעץ

כי השחיקה במדרגות היא פשוט אדירה. אם אני מצליח לזהות סימנים של שחיקה על מדרגות אבן חלילה אחרי קצת יותר משנתיים.....סביר להניח שכבר אחרי חצי שנה הייתי זורק לזבל מדרגות שהיו עשויות מעץ. אני נשאר נאמן לאבן שבכל מקרה, תהיה עמידה יותר לאורך זמן בהשוואה לעץ.

למעלה