מדרגות לעליית גג

Zאר

New member
מדרגות לעליית גג

שלום ברצוני לבנות מדרגות עץ לעליית גג עם תשתית ממתכת. אם רוחב המדגה מהעץ הוא 80 ס"מ מה צריך להיות רוחב משטח המתכת מתחתיה כדי שהמדרגה תישאר יציבה

fireman

New member
אני אשאל אותך שאלה

ואני שואל אותך בשיא הרצינות. אתה באמת תעלה על גרם מדרגות ותתן לשאר בני משפחתך לעלות על גרם מדרגות שתכננת באמצעות טיפים והנחיות שמצאת באינטרנט?!

fireman

New member
זו נבלה וזו טרפה

בכל מקרה מה שהוא מבקש לעשות הוא חסר אחריות ומסוכן.

Zאר

New member
תודה

אני מניח שהתשובה שלך באה מתוך אחריות ודאגה ואני מודה לך יחד עם זאת ברצוני לפנות לבעלי מקצוע שמתקינים את המדרגות ואני רוצה לבוא אליהם עם מקסימום אינפורמציה על מנת שלא "ליפול בפח" איתם, כדי לקבל עבודה טובה ומקצועית וכן על מנת לקבל מחיר הוגן והלא לא רובנו בפורום הזה ובדומיו בגלל הסיבות הנ"ל? תודה ויום טוב

happy

New member
לדעתי גש לבעל מקצוע

שיבוא ימדוד אצלך בבית. יתן לך הצעת מחיר עם כל האופציות. ואז גש לבעל מקצוע נוסף ותראה מה הוא יגיד. תצליב מידע. אין הרבה מה לעשות חוץ אשר לחתת רגלים.

יש מושג אבל הוא לא שאל את השאלות הנכונות

חשבתי שהוא מסגר ויכול לבצע את המדרגות, רק לא יודע איזה פח לשים כחיזוק מתחת לעץ . מדרגות אפשר לבנות בכמה אופנים , קונזוליות , עם קורה אחת מתחת או עם 2 קורות מתחת הקורות מתחת יכולות להיות ישרות או עוקבות לפי המדרגות . אין צורך שאני אתן כאן איזה פרופילים להשתמש , זה באחריות המסגר , יש כאלו שמגזימים ויש שלא . זה לא כל כך חשוב בכל מקרה זה לא מייקר את העבודה באופן משמעותי .

למעלה