מדפסת דיגיטלית

euch hgec

New member
מדפסת דיגיטלית

מהן המלצות של חכמי הפורום למדפסת איכותית למשתמש הביתי, שתתן תוצאות יותר מטובות (ז"א, שלא יהיו הנקודות הקטנות המרכיבות את התמונה אלא דף חלק כמו תמונה של מצלמה).

freak2100

New member
תראה, אין לי ממש ממש ניסיון,

אבל לי יש מדפסת hp930c והיא מצויינת, לא רואים את הנקודות אלא אם מסתכלים ממש ממש מקרוב או אם יש מעט צבע במדפסת. אבל זאת רק המלצה של מישהו לא מקצועי בכלל, אז....

euch hgec

New member
גם לי יש אותה אחת

בדיוק אך לדעתי התמונה לא יוצאת כפי שאני רוצה, יש עדיין נקודות וגם אם הן קטנות זה מפריע לי. אני מחפש את המדפסת שתיצור תמונה מושלמת, המחיר שלה יכול בהחלט להיות השיקול הפחות חשוב.

uri_a

New member
מדפסות הזרקת דיו

שלום מדפסות הזרקת דיו יעשו תמיד את ה"תופעה" הזו של הנקודות, זו לא תופעה - ככה המדפסת עובדת, זו הדרך שלה להדפיס. יש מדפסות שיעשו את זה יותר עדין ויפה ויש כאלה שלא. אם אין שיקול של מחיר, והדבר היחיד שחשוב לך זו האיכות וחוסר הנקודות, ישנן מדפסות לייזר צבעוניות, ומדפסות בשיטות אחרות (הזרקת שרף למשל) שעולות כמה אלפי דולרים (החל ב2000 בערך ומעלה) ומוציאות תוצאות מדהימות (שווה לבדוק את המדפסות של xerox למשל) בהצלחה אורי

noa_f

New member
לי יש EPSON C-70 ובהדפסה איכותית

(2880 dpi ) על נייר פוטו ממש לא רואים את ה-dithering . מצד שני, כמו שאורי אמר: מדפסת ליזר צבע...וגם תיתן לך אותה איכות על נייר רגיל.

למעלה