מדפים במקום כונניות - בבית קטנטן

melodynoa

New member
מדפים בבית קטנטן-2

בחירת מיקום המדפים: החדר שלנו מאורך, ולכן לא נקטין מהרוחב, כדי שלא ניצור מעין מסדרון אחר. שתי התמונות הן של שני קירות מנוגדים. עדיף לקחת מהאורך מאשר מהרוחב!!! רציתי שיהיה לכל האורך, אבל לא הספיק. היה לי רעיון לשים שני מדפים משני הצדדים, וברווח שנוצא ביניהם, מתחתיהם לשים עוד מדף ריבועי ועליו אגרטל... היו לנו 2 כונניות בבית והעפתי אותן. היו כמה גיטרות - ארזנו ושלחנו ואיחסנו אצל ההורים. המיטה צמודה לקיר אחד, ומצדה השני יש רווח גדול לשנותן אוויר לנשימה (אבל לרוב הוא מבולגן)

melodynoa

New member
מדפים לדיסקים

החדר שבו יש את מדפי בדיסקים שצילמתי למטה מאוד מאוד קטן, ולכן בחרתי מדפים מינימליים קצת יקרים (49 ש"ח למדף באייס)כדי שלא יתפסו מקום. החדר צר וארוך. בצד שמאל יש ארון בגדים לכל האורך ובצד ימים יש שולחן עם מחשב ושידה ליד ואח"כ דלת. בין השולחן לקיר תקענו ארגזי גיטרות ושולחן גיהוץ... איכס, אבל אין מה לעשות. בכל אופן מאוד לא רציתי לקחת מהמרחב. היית יכולה גם לשים מדפים יותר רחבים ואז אפשר היה לשים עד חפצים, אבל לי אישית חזוב מרחב, ושנית, אני לא אוהבת פריטים שונים וקטנים על המדפים. או שזה ספרים, מחסרות וכו', או שזה דיסקים. בתמונה הראשונה רואים פיצ'פקס על המדף העליון... זה הבעל רוצה שם איזו בובת פלסטיק של גיטריסט ששמו בפנים את התמונה שלו, ועמוד תוים מקופל, שממש אין איפה לשים... אני אוהבת גימור חלק, נקי ומאוורר, שאגב, קל לנקות מאבק. אגב, יש לנו עוד מדף, אבל מחכים למישהו שיבור להתקין...

למעלה