מדע ההתעשרות

מדע ההתעשרות

שבוע, העליתי לאתרי (במסגרת הטיפ השבועי) את ספרו הקלאסי של וואלאס די. וולטרס "מדע ההתעשרות". הספרון (50 עמודים) שנכתב בשנת 1910, מגדיר את עצמו כ"מדריך עינייני, ברור ומעשי שמתאר כיצד להתעשר בדרך מנטלית ורוחנית". קראתי את הספר, הוא מקסים. היום היו קוראים לזה "דמיון מודרך", "חזון" או כל דבר אחר. אבל עדיין מדובר ביצירה מצויינת, מעוררת מחשבה ומאתגרת. חובה נעימה היא לי להודות למתרגמת ניבה לב, אשר העלתה את הספר לרשת והתירה הפצה חופשית שלו.

לא עולה לי....

אצלי הבעיה? שבת כיפית לך ולכולםםםם

beky1

New member
../images/Emo193.gif האם מותקנת במחשב ???

שלך תוכנת PDF ? אם לא , זו הבעיה . הורידי אותה והתקיני על המחשב , התוכנה קוראת קבצי PDF , היתרון הגדול שלה הוא יכולת אכסון של חומר רב במעט מקום. את יכולה להוריד אותה כאן. הורידי את התוכנה המתאימה לסוג מערכת ההפעלה שברשותך. בהצלחה

גרמת לי להתגלגל מצחוק

כל הנושא של תוכנה/חומרה סינית אלמד יותר מהר. אחכה בסבלנות לחזרתו של בני לטיפול בנושא. המון המון תודות על המיקוד לבעיה, והרצון לעזור. חיבוק|

מחשבות על קריירה

הי פריז במאי קראתי את "מחשבות על קרירה שלך וגם את "קוזמו" ואהבתי. הצבעתי לך (את עכשיו מקום שני עם עוד משהי, אז נראה לי שיש לך סיכוי אמיתי, שיהיה בהצלחה) ובכיוון אחר לגמרי ל"מחשבות על קריריה" ועל המקום התקוע שבו אני נמצאת עכשיו. הורדתי את הספר שרואהחשבון המליץ עליו. ספר טוב. בפורום יזמות של רואה חשבון התפתח דיון שלם על המקום שבו אנו נתקעים ועל מה שיוצר את פריצת הדרך. אני מצרפת את הקישור

למעלה