מדע בדיוני

מדע בדיוני

היי,

אבא שלי חובב סרטי מדע בדיוני(ומדע בדיוני בכלל), בא לי לפנק אותו עם כל סרטי המד"ב החדשים שיצאו ב2016, כך שהוא יוכל לצפות בהם מהמסך בבית עם תרגום מסודר.

לא אכפת לי לשלם באינטרנט או לגשת לקנות בחנות. רעיונות מאיפה להתחיל?

תודה

רוב הזמן נח

Well-known member
בקודי יש המון, כולל כאלה שהם לא סרטי קולנוע, אלא סרטי

טלויזיה או סרטים שיצאו ישירות לדי וי די/ בלו ריי.

הבעיה שבשביל לצפות בהם אתה צריך להסתדר בלי כתוביות לעברית. כי רובם פחות מוכרים ולא עשו להם כתוביות.

ובכללי, תבדוק טוב טוב לפני שאתה מתחיל לצפות שזה לא סרט מדע בדיוני בריטי.
כי אלה הכי פחות מומלצים.

trilliane

Well-known member
מנהל
שיצאו ב-2016 ב-DVD/בלו ריי, הכוונה? כי השנה עוד בתחילתה

ואלה שבקולנוע עדיין רק בקולנוע... (וכמובן, רבים עוד לא יצאו בכלל).
&nbsp
אם הרעיונות הם מאין לקנות, יש חנויות ותיקות כמו אמזון וכו'; אם אתה מחפש מה לקנות, יש בתפוז פורום מד"ב ופנטזיה, יש פורום סרטים, אתה יכול לבקש בהם המלצות. כמו כן יש אתרי ביקורות סרטים כמו "עין הדג".
&nbsp
ונשאלת גם השאלה למה דווקא הסרטים החדשים? הוא כבר צפה בכל הישנים? אם לא, אני חושבת שעדיף להתמקד בסרטים טובים ולאו דווקא בחדשים ביותר.

ראיתי שיש מדב חדשים בקולנוע

ותהיתי אם אפשר לקנות אותם איפשהו. לדעתי את המדב של 2014/2015 הוא ראה כבר, אז חיפשתי משהו חדש. אבל אבדוק את המאגר בפורום מדב.
&nbsp
אגב, אמזון מוכרים את הסרטים רק על DVD?
&nbsp
בנוגע ל-קודי, את הסרטים החדשים אי אפשר לראות שם - או שזה לא נפתח או שהאיכות גרועה ממש.
&nbsp
תודה על המענה של שניכם!

trilliane

Well-known member
מנהל
כמובן, יש כל הזמן; אבל עוברים כמה חודשים עד שהם יוצאים

לצפייה למסך הקטן, בשירותי VOD למיניהם, בפורמטים כמו DVD או בלו ריי (ובאמזון יש גם אפשרות לקנות עותק דיגיטלי, אם כי נדמה לי שהיא לא פתוחה לרכישה מחוץ לארה"ב).
&nbsp
אם אתה מעוניין לצפות באיכות טובה בסרט שמציג כרגע בקולנוע, הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא ללכת לקולנוע.

trilliane

Well-known member
מנהל
ממש לא מסכימה... אבל זה גם ממש לא הפורום לכך

אנא ממך, בוא נכבד את טעמם של אחרים, גם אם סרטים מהסוגה הזאת אינם לטעמך. אתם מוזמנים לדון בכך בפורום סרטים או מד"ב ופנטזיה, אם תרצו.

למעלה