מדעי מחשב

nancy7

New member
מדעי מחשב

היי שלום יש לי תואר ראשון מאוניברסיטת בומביי במסחר ורוצה ללמוד פה תואר ראשון ב מדעי מחשב. שאלתי אם אני אצטרך לעשות פסיכומטרי ומכינה. איפה עוד אתה יכול להמליץ לי ללמוד חוץ ממכללת אקדמאית ביפו כי ביררתי שם ואמרו לי שאני צריכה לעשות פסיכומטרי. אני מבולבלת!!!!!!!!! תודה מראש

vinney

Well-known member
תצטרכי לפנות למוסדות בהם את רוצה לפנות

ולשאול אותם את השאלה הזאת. עקרונית, התואר שלך לא מוכר על ידי מל"ג, אבל את יכולה לבקש ממשרד החינוך הכרה פרטנית לתואר שלך. את צריכה לפנות לאוניברסיטאות ומכללות שאת רוצה ללמוד בהם ולשאול אם הם יכירו בלימודים הקודמים שלך, ואם לא (כמו שענו לך במכללת ת"א-יפו) - תצטרכי להתקבל כמו כל מועמד אחר, דהיינו עם בגרות ופסיכומטרי (או מכינה אם אין לך בגרות).

johnny d

New member
לכל כלל יש יוצא מן הכלל

אם יש לך עבר אקדמאי מוכח, ואת היכולת להפגין ידע אקדמאי שרכשת בטוח יש יועץ או דיקן או אין לי מושג מה תיאור התפקיד יכול להיות שאפשר לדבר איתו שיאשר לך להתקבל גם ללא פסיכומטרי למכללה האקדמאית ביפו, אם לשם את מעוניינת להתקבל...

nancy7

New member
מדעי מחשב

יש לי תואר ראשון מאניברסיטת בומביי במסחר וחשבנאות. אבל אני רוצה ללמוד תואר ראשון במדעי מחשב. אני אשמח אם תוכלו להציעה לי איזה מכללה נחשבת טובה חוץ ממכללת אקדמאית.ואם אני אצטרך לעשות פסיכומטרי ו מכינה. תודה מראש

vinney

Well-known member
אני מבקש לא להציף את הפורום, כבר קיבלת תשובה.

nancy7

New member
מדעי מחשב

שלום בדקתי וראיתי שיש מסלול מאוד מעניין בתואר ראשון במדעי מחשב ממכללת לישראל אבל התואר היא מ אוניברסיטת clark מארצות הברית. שאלה אם היא נחשבת פה ואם זה מקובל פה במקום עבודה. אני אשמח אם תוכלו לענות לי קמה שיותר מהא. תודה מראש

vinney

Well-known member
חיפוש קצר היה מעלה לך את התשובה

הזאת. אני מבקש לשמור על כללי הפורום!

למעלה