מדעי התנהגות

Shirasch

New member
מדעי התנהגות

שלום לכולם, רציתי לשאול לגבי תואר ראשון במדעי התנהגות, האם מכללת רופין נחשבת כמכללה טובה לתואר זה? או לחילופין איזו מכללה הכי מומלצת מכיוון שאני יודעת שאני יותר נוטה לכיוון של מכללות. כמו כן מה הן האפצויות לתעסוקה מלימודים אלו? האם ניתן להמשיך לתואר שני בייעוץ אירוגני או פסיכולוגיה? ואיזה ממוצע נדרש כדי להתקבל לתואר שני באוניברסיטה למקצועות הנ"ל? תוזה מראש.

תואר שני

אנו לא נוהגים להמליץ על מוסד זה או אחר. ההמלצה החוזרת הינה לבקר במקום ולשאול סטודנטים במוסד איך הם מתרשמים מהלימודים. עם תואר במדעי ההתנהגות ניתן לעסוק בתפקידים הדורשים תואר כללי למשל בתחום הרווחה במסגרות עבודה ציבוריות. בתחום של משאבי אנוש (כמו מפעלים, בנקים, בתי מלון, חברות כח אדם וכד'). בתפקידים ארגוניים שונים במסגרות ממשלתיות ציבוריות ופרטיות. בתחום של מתן שירותים במסגרות עסקיות (כמו סוכנויות תיירות, סוכנויות ביטוח, בנקים וכד'). מתן שירותים במסגרות ציבוריות (כגון עובדי השמה בתעסוקה, עובדים בקליטת עליה, קופות חולים, מרכזים קהילתיים ועוד.) בדרך כלל כדי להתקבל לתואר שני בתחום ששונה מהתחום בו יש תואר ראשון נדרשות השלמות. תנאי הקבלה לתואר שני בפסיכולוגיה או יעוץ ארגוני די גבוהים תלוי במסלול שתבחרי במוסד ובתחום התואר הראשון. בנוסף תנאי הקבלה משתנים כל שנה כך כדאי לך לבדוק זאת בסמוך להרשמה. תמצאי פרטים באתרי האוניברסיטאות. בהצלחה.

popik23

New member
אל תלכי לרופין

בשביל להיות "פסיכולוגית קלינית או ארגונית" את חייבת תואר שני. המסלול לתואר שני קיים באוניברסיטאות בלבד ובמכללת ת"א, הם לא יקבלו או קיבלו סטודנט מרופין. אם את הולכת לאחת המכללות חוץ ממכללת ת"א אז תשכחי מפסיכולוגיה לתואר שני אבל אולי כן(וגם בזה אני מסופק) תוכלי להתקבל לתואר שני בסוציולוגיה או במנה"ס(התמחות בהתנהגות ארגונית). אל תאמיני ללוקשים שמוכרים לך האנשים במכללות האלה כי בסוף תצאי עם תואר ראשון שלא יתן לך כלום. אם את יכולה תשפרי בגרות או פסיכומטרי ותנסי להתקבל לאוניברסיטאות, ואם לא תצליחי אז המלצתי החמה והכנה היא שתעשי תואר ראשון במשהו אחר.

Kiru

New member
לגבי פסיכולוגיה אני לא יודע

(לא מכיר מישהו שניסה), אבל בוודאות יש כאלה שהתקבלו לתארים שניים בסוציולוגיה ובקרימינולוגיה.

למעלה