מדעי התזונה

CupOfCoffee

New member
מדעי התזונה

כבר זמן מה אני מנסה לדלות מידע באינטרנט על מדעי התזונה לתואר ראשון בפקולטה לחקלאות ברחובות. אבל משום מה אין אתר שמוקדש לזה. כל מה שהצלחתי למצוא זה באוניברסיטה העברית. מישהו/י יכול/ה לעזור לי

אני מקווה שאת יודעת שהפקולטה

ברחובות היא שלוחה של האונ' העברית, אז לכאורה המידע באתר של העברית הוא הרשמי. ממליץ לך להתקשר אליהם באמצע השבוע ולקבוע פגישת ייעוץ. שיהיה בהצלחה עם זה

תשאלי פה מה שאת רוצה לשאול,

["מה העיסוק בסוף התואר, מה אופי המקצוע...?" וכו']וננסה לעזור

מדעי התזונה

אנשי מדעי התזונה פועלים במספר תחומים - תכנון וארגון יעיל של הזנת אנשים בריאים, קידום הבריאות, הזנת חולים, שיפור מוצרי מזון תעשיתיים, שירותי מזון מוסדיים ועסקיים וכלכלה צרכנית. לתזונאים יש מגוון של תפקידים בתחומים של הדרכה והוראה, מחקר, ייעול ופיקוח, פעילות בחברות מזון, פיתוח ושיפור מוצרים, ייעול בנושאי תזונה, בהרכב מזונות ובהדרכת צרכנים. נוהגים להבחין בשני תחומי התמחות מרכזיים - תזונה - תחום תיאורטי ויישומי כאחד העוסק בכל הקשור בקידום הבריאות וטיפוחה, בהרגלי צריכת מזון וכד'. דיאטה - התמודדות עם נושא התזונה של הפרט וכלל האוכלוסיה במצבים פיזיולוגיים שונים, ביצוע הערכה תזונתית, חינוך להרגלי תזונה מתאימים, הדרכת חולים, ומעקב אחר הטיפול הדיאטטי והשפעתו. החוג למדעי התזונה. בסיום התואר ישנה אפשרות ללימודים לקראת תעודת דיאטן קליני, פרטים נוספים בתוכנית הלימודים. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי או מצרף 04/6900988 ד"נ גליל עליון 12210 מכללת תל חי, לימודים אקדמיים תשס"ו לבוגר במדעי התזונה אפשרות ללמוד חצי שנה נוספת לתעודת דיאטן/תזונה קלינית. הלימודים בפקולטה לחקלאות ברחובות. ההרשמה באוני' העברית בי"ם. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/9489190 ת.ד. 12 76100 אונ' עברית, פקולטה לחקלאות, רחובות.ההרשמה בי"ם 02/5882882 תשס"ו טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה ביהודה ושומרון לקראת תואר ראשון - B.SC. לאחר האישור הסופי המסלול יעבור תהליך בדיקה גם במל"ג י"ם. בהליך מל"ג יו"ש לקראת תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/9066197 ת.ד. 3 44837 מכללת יהודה ושומרון אריאל, לימודים אקדמיים

למעלה