מדעי המחשב בת"א

rockbit

New member
תראה איתן...

טענותיך נכונות, אבל לבן-אדם כמוני שאין לו ממש סיכוי להתקבל לתל-אביב, אבל אני עדיין רוצה ללמוד מדעי המחשב במקום מכובד זאת הברירה היחידה. אני גר בחולון, כך שלכל מקום זה יחסית רחוק בשבילי. ויש לי בעיה עם טכניון ומקומות רחוקים נוספים כי אני פשוט לא יכול מבחינה כלכלית... בר-אילן היא עדיין אוניברסיטה ברמה, והשנה למדעי המחשב יש פקולטה נפרדת, כך שהרמה תעלה. חוץ מזה, לא נראה לי נכון שכל סטודנט חייב ללבוש כיפה. זה מגוחך. לא נזכר דבר כזה בידיעון, והרבה פעמים ראיתי סטודנטים בלי כיפה מסתובבים בקמפוס..חוץ מזה הדבר נראה לי בלתי חוקי, אסור להכריח בן-אדם ללבוש כיפה במוסד לימוד מסוג זה..זאת לא ישיבה, זאת אוניברסיטה של המדינה. זאת אוניברסיטה חילונית לכל דבר עם מאפיינים ציוניים יהודיים.

eitan007

New member
לגבי הכיפה, אולי טעיתי

אבל אני יודע שככה זה היה לפני 6-7 שנים, ואולי היום זה השתנה. בכל מקרה, אני אישית מעדיף שתתקבל לאת"א, כדי שיהיו כמה שיותר אנשים שאכיר על ההתחלה. תסכים איתי, שאם אתה מכיר כמה אנשים עוד לפני היום הראשון שלך שם, הדבר מקל עליך את "חווית היום הראשון". בכל מקרה כשתקבל את התשובה הסופית (למישהו יש מושג מתי בדיוק מקבלים אותה!?), אל תשכח להודיע בפורום, לאן ולמה התקבלת.

metal_slug

New member
אתה מחוייב לחבוש כיפה במבחני תנ"ך

וגם בעניין זה הייתה מהומה לא קטנה באחד מהמבחנים האחרונים...

yossi c

New member
Bullshit!!!

איתן ידידי, שתי דברים לתקן אותך: 1) אין חיוב ללכת עם כיפה בבר-אילן, גם לא בשיעורי תנ"ך. מנסיון. אני לומד שם. המקסימום הוא שכאשר קוראים טקסט מהתנ"ך אז יש מרצים שמבקשים בנימוס (בלי כפייה!!) אם הגברים יכולים לכבד את המעמד ולחבוש כיפה (מי שלא רוצה שלא ישים). 2) rockbit צודק, הרמה אכן עלתה שם החל מהשנה שכן מדעי המחשב החל מהשנה היא מחלקה עצמאית, יש לה ראש מחלקה חדש שהחליט לעשות מהפיכה וזה גורר שפותחים לנו את התחת בלימודים... (עבודות תכנות להגשה באורך הגלות ומבחנים ברמה גבוהה יותר ממה שהיה שנה שעברה ולפני כן). אני מסכים שהרמה בבר-אילן במדעי-המחשב עד לפני שנה הייתה בקאנטים. אך שוב, מהשנה הנוכחית המצב השתנה. אני מאמין שעוד שנה מקסימום המחלקה החדשה שלנו תעמוד בשורה אחת עם שאר הגדולות. גם לנו העתודאים בבר-אילן יש חברים עתודאים במוסדות אחרים ולאחר השוואות נוכחנו לגלות שכבר השנה המבחנים שלנו ושל בן-גוריון והעברית(י-ם) באותה רמה (לא יודע מה עם ת"א וטכניון. לא שמעתי). עוד פרט, בקשר לחיים החברתיים בבר-אילן: במחזור שלי בערך שליש מהמחלקה למדמ"ח הם עתודאים, ובכלל כל הסטודנטים פה ממש נחמדים ויש אוירת חברות ולמידה משותפת בין כל הסטודנטים (גם בין עתודאים ולא עתודאים). אני ממליץ בחום על המחלקה כאן. שיהיה שבוע טוב לכולם. יוסי. נ.ב יום שני המבחן האחרון שלי של שנה א´ ויוצאים לחופשת קיץ... יש!!!!!!

למעלה