מדעי המחשב - איפה?

ohadile

New member
מדעי המחשב - איפה?

שלום אנשים, אני מעוניין להתחיל ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב. מה אתם אומרים על מכללת דרבי? היא טובה? התואר שלה מוכר בארץ? אילו עוד מכללות (חוץ מהמכללה האקדמית של ת"א יפו) הן טובות ללימוד תואר ראשון במדעי המחשב? תמליצו לי... תודה אוהד

לא..רק לא ג'רבי

אופס דרבי... לא יודע על האחרות,מלבד ששמעתי שהשם של ת"א יפו הוא לא רע,יחסית למכללות... אבל אם אתה יכול להתקבל לאוני'-עדיף פי כמה מונים, בהתחשב בהשלכות התעסוקתיות אח"כ. בכ"א, לא לאוני' דרבי-התואר שלה לא מוכר [כישראלי,לכן כל מעסי שפוי יצח לך בפנים עם תואר כזה,אל אם כן אתה לא הולך לשוק הייטק אלא רק לשוק הממשלתי ציבורי שם זה נחשב גמו"ש]ובכלל-זה צחוק מעבודה.. הם לא קוראים לזה תואר במדעי המחשב,כמקובל....אלא תואר ב"מחשבים"...נו באמת, זה נשמע כמו איזה חוג קיקיוני ברמה של מתנ"ס, עם כל הכבוד[ואין הרבה, למוסד זה]... בהצלחה...

Kiru

New member
לא במדמ"ח תלת-שנתי

ואני בטוח שאתה יודע שהתלת-שנתי של הטכניון לא נופל משום תואר תלת-שנתי אחר.

H20

New member
לפי משהו שמכון הדסה אמרו כאן בפורום

הטכניון (ואולי גם האו"פ) יוצאים דופן במובן שה-BA שלהם נחשב כמו BSC. בשאר המקרים, לרוב. BSC יותר נחשב מ-BA.

H20

New member
זה יום המזל שלי- מצאתי את ההודעה

המדוברת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=578&msgid=41435521

Kiru

New member
בהכללה זה נכון,

אבל למיטב ידיעתי ככל שהזמן עובר ההבדלה הזאת עובדת פחות ופחות. מכללת ת"א-יפו, לדוגמא, לא העניקה BSC עד לשנה האחרונה – ונראה לי שיש קונצנזוס שזו המכללה האיכותית ביותר למדמ"ח. בקיצור, זו לא סיבה לפסול מקום לימודים.

lihi t

New member
מככלת תל-חי מעניקה תואר Bsc

אני סבורה שהחוג איכותי, ומכירה מישהו שהגיע מירושלים לתל חי ע"מ ללמוד שם (ואותו הבחור הוא משכמו ומעלה, לאלו מכם הסבורים שלמכללה פונים "הפחות טובים"). כל ההנחות הללו שתואר באוניברסיטה נחשב יותר, לדעתי אינן תקפות ברגע שאתה מוכיח את הידע שלך וכישוריך האישיים. הבנתי שאחד מהמרצים בתל חי הוא מרצה בטכניון גם, ולטענתו החומר הנלמד הוא באותה הרמה.

למעלה