מדליקים תאורות let the show begin!

טווול

New member
מדליקים תאורות let the show begin!

שלום לך כל חברי פורום הפיג'מות לשעבר והחברים החדשים שיצתרפו אלינו לאחר שהפורום נסגר לנו בצער רב סוף סוף פותחים מחדש תפורום ומתחילים בדרך חדשה אני מזמינה את כולכם להיכנס לפורום ולבלות מהפעילויות שעוד היו אזזזז אני רק יכולה להגיד לי ולכולם ב-ה-צ-ל-ח-ה!!

../images/Emo24.gif בהצלחה! מקווה שהחבר'ה הישנים יזרמו

חזרה. אולי צריך לשלוח להם מסרים (הייתי שולח אבל כבר חפרתי להם במוח על מסרים של "מי מתנדב להיות מנהל בשביל שהפורום יחזור"
)

AviShai98

New member
בהצלחה! ../images/Emo13.gif

עכשיו הגיע הזמן להחיות את הפורום!

barak97

New member
בהצלחה בניהול! ../images/Emo40.gif

אשתדל להיות כאן כמה שיותר

בהצלחה!../images/Emo131.gif

לא יודעת אם מישהו זוכר אותי.. הייתי כאן ממש מזמן ולממש מעט זמן.. אפילו לא ידעתי שהפורום נסגר
אז היי, אני נועה, בת 16, שונאת את העונה החמישית (מה? איזה עונה חמישית? לא היה כזה דבר מעולם!
) ומנסה להתרגל לנוכחית.. מקווה להתמיד פה, אני נוהגת להצטרף לפורומים ואז לשכוח מהם XD

Jen74

New member
שמתם ../images/Emo23.gif? הפורום מופיע כפורום רשמי

זה לא היה בגלגול הקודם של הפורום. בעבר הפורום לא היה רשמי והיה פורום רשמי רק בערוץ הילדים. אני אברר אל מול הנהלת תפוז מה זה אומר שהפורום רשום כרשמי.

Jen74

New member
ברשימת הפורומים

אם נכנסים לעמוד הפורומים (יש בלוגים, קומונות, פורומים, משחקים וכן הלאה) אפשר לחפש את הפורומים לפי אותיות או לפי נושאים. ליד שם הפורום מופיעים לפעמים סימנים. אם הפורום חדש יש סימן שמציין שהוא חדש. אם הפורום הוא רפואי יש סימן שמציין את זה. כשיש כוכב ליד שם הפורום זה מציין שהפורום הוא רשמי ואם תעבירו את סמן העכבר על הכוכב גם יהיה כתוב " פורום רשמי"

Jen74

New member
בעבר היה פורום הפיג'מות באתר ערוץ הילדים

והוא היה הפורום הרשמי לתוכנית. רצינו להפוך את הפורום לרשמי ופנינו בעניין אבל הסתבר שיש בעיה עם טדי הפקות והם לא היו מעוניינים בהפיכת פורום הפיג'מות בתפוז לרשמי. אם הנהלת תפוז שמה לנו כוכב ומציינת שזה פורום רשמי, ייתכן ונעשה איזה שינוי בעניין.

רוני92

New member
שיהיה מלא בהצלחה!!=]

אני רוני, בת 18 והייתי קוראת סמוייה בפורום... אני שמחה להצטרף לפורום של הסדרה הכי אהובה עליי

למעלה