מדליקה

DREAM111

New member
מדליקה ../images/Emo16.gif

לזכר כל נרצחי השואה. לזכר 13 החיילים שנהרגו היום בג´נין. לזכר כל הרוגי הפיגועים. ולכל ההורגים שנרצחו בגלל שנאת אדם.

עופר 123

New member
מדליק ../images/Emo16.gif של תקווה.......

לימים טובים יותר, במהרה בימינו, אמן.

RomiVais

New member
מצטרפת אליכם!! ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

avielss

New member
מדליק../images/Emo16.gif

לזכר אחי.חיילי צהל.גיבורי התהילה שנלחמים בעוד דקה דקה יום יום שעה שעה . מדליק
שלהבתו תשרוף תשמיד ותכלה עד אפר ועפר את שונאינו הרוצים להשמידנו

ב ר נ ד ה

New member
אני מדליקה...../images/Emo16.gif

לזכר כל הנופלים והנרצחים שבמותם נתנו לנו את החיים

נמאס לי.

נמאס לי להדליק נרות נמאס לי לבכות על כל חייל שנהרג נמאס לי לדאוג לכל חבר שנמצא בצבא נמאס לי לרוץ לחלון עם כל אמבולנס שעובר נמאס לי לקפוץ עם כל צלצול טלפון נמאס לי להיות צמודה לרדיו נמאס לי לחכות שמישהו שאני מכירה ימות נמאס לי לשבת בבית במקום בבית קפה נמאס לי לשבת בחיבוק ידיים נמאס לי להיות חסרת אונים נמאס לי לחיות בפחד נמאס לי לחיות נמאס לי נמאס.

יפעת*

New member
אז תצטרפי אלי

ונדליק יחד
, לא לזכר, ולא נגד אלא למען ובעד האהבה שהיא, רק היא, יכולה לנצח את כל הסבל הצער והאיבה.

גילה37

New member
ולכן את כאן לחיזוק ...

אסור לנו להגיד נמאס זו כניעה מול מצב שאין לו פיתרון קרוב.. אסור לנו להיות חסרי אונים מול המצב אנחנו חייבים להיות מנצחים בכל מקרה כדי לשרוד .. ואם נמאס לך ממש יש לך אותנו כאן לבכות על כתיפנו ויש פה הרבה כתפיים רחבות.

../images/Emo16.gifמדליקה נר לזכרם

של קורבנות השנאה הכל כך מיותרת ומטורפת שיש ביננו לבין הערבים.

gidiup100

New member
נדמה לי שהם שונאים אותנו

ואנחנו פשוט רק תקועים איתם פה

יפעת*

New member
ולפעמים נדמה

שפשוט קל יותר לזרוק את כל האחריות על מישהו אחר, ולהאמין שהאשמה היא רק שלהם (לא חשוב מי זה הם, העיקר לא אני)

נדליק ביחד נר../images/Emo16.gif

אז בואו ונדליק ביחד נר, נר. תדליקו נר יחד איתי, 1000 נרות בחשיכה יפתחו את ליבנו. לפעמים נראה שהמחר, לא יביא כל נחמה לבכי ולצער. והלילה הארוך נמשך בלי הבטחה, והאפילה חדה כסכין. תדליקו נרות בכל מקום, תסתכלו עליי, קחו את ידיי, אני אומרת ,אור האהבה יידלק שוב (מתוך השיר של שרית חדד) אישה יפה.

למעלה