מדליפים

Cade Foster

New member
מדליפים

אחת הבעיות הקשות בכדורגל הישראלי ובמכבי חיפה במיוחד הוא תופעת המדליפים. לאחרונה פורסם שהמאמן החליט לקנוס את כל הסגל בסך כולל של 1000 יורו על מנת להילחם בתופעה. מבלי להיכנס לניחושים באילו שחקנים מדובר (ואני בטוח שלכל אחד יש את ההימור שלו...) - האם לדעתכם העונש הקולקטיבי הוא הפיתרון לתופעה? איך אתם הייתם נלחמים בה?

baythedog

New member
בעיה נוראית בקבוצה שלנו!

וכן, העונש מוצדק. מי אמר שלא מדובר פה במנהלים? מאמן שוערים? מאמן נוער?

Cade Foster

New member
אף אחד לא אמר

אבל כמו שברור שישנם מדליפים (והם יכולים להגיע מהסגל, הצוות המקצועי ואפילו מההנהלה) ברור שישנם חבר'ה טובים שלא עושים את זה (מישהו אמר בוקולי?). זה בטוח לא הוגן כלפיהם, אבל השאלה היא האם יש דרך טובה יותר.

tapuzo2

New member
חבורת קטן הייתה מדליפה קבוע לעיתונאים שעבדו עבורה

ומכיוון שיש עוד שחקנים בה שנותרו בקבוצה, הייתי מתחיל את הבדיקה על הדלפות מהם.

Benedictus3

New member
בעיה קשה מאד

שנפתרה במכבי תל-אביב. התסכול של העיתונאים התל-אביביים שימי אבי נמני חלפו להם והרכילויות המכוערות, הלכלוכים מאחורי הגב, שימת מקלות בגלגלים לסגל המקצועי - כל אלה עברו מהעולם לאחר שהבוס החליט למנות צוות אחד ושלם, שבא מעולם מקצועני ויודע איך מנהלים מועדון כדורגל. אין שם הדלפות, קשקשנים כדוגמת פרימו ופשכצקי הרימו ידיים ואפילו הפסיקו לבקר את ההתנהלות המבורכת הזאת.
אני חוזר וטוען שזה עוד אחד מהסימפטומים של הניהול של מכבי חיפה. עד שהופיע האקזקוטיבה של מכבי תל-אביב במציאות הכדורגל הישראלי, הניהול של שחר נתפס כפסגת הניהול הספורטיבי. כעת מסתבר, שהוא היה בעצם ראש לשועלים. איש עשיר ומכובד, מנהל סמכותי ותקיף, אבל עדיין אחד משלנו, מסתחבק עם יבחושי משפחת לוזון, עושה דילים מאד ישראליים מאחורי הגב או אפילו מהמקפצה... בקיצור, חלף הזמן של הניהול הזה.
&nbsp

Cade Foster

New member
אז העונש מוצדק או לא?

האם עלינו להיות מעודדים מכך שסאלה מרים את הכפפה ולא מתעלם מהתופעה בניגוד לקודמיו בתפקיד או שמדובר בבזבוז זמן שלא ימנע את התופעה וייצור אנטי של כמה מהשחקנים כלפי המאמן? כי עובדה, הקנס הזה הגיע גם הוא לכותרות...

Benedictus3

New member
בהיעדר מנהל מקצועי אני בעד יד חופשית למאמן

גם אם זה משדר בעיני התקשורת, עצבנות. אני רק מקווה שהוא לא יגמור כמו דושן אוהרין, שהיה מאמן מעולה אבל סבל מיחסי ציבור גרועים למדי ומשחקנים שעשו לו את המוות. האמת ששחקנים עשו את המוות גם למאמנים ישראלים (אלי כהן, ראובן עטר) כך שזו לא ערובה, אבל אני בעד לתת לו יד חופשית.

baythedog

New member
שייקנוס את כולם

אולי ככה אלו שלא מדליפים יפעילו לחץ על אלו שכן.

למעלה