מדליין- איזו חמודה!!

Gilmore Fan

New member
מדליין- איזו חמודה!!

היא הופיעה בפרק באי אר- איך אני מתה עליה!! וגם הנרי הופיע שם (זה שנדלק על ליין, למי שלא זוכר)

HaMsTeR

New member
בדיוק התכוונתי לפתוח הודעה חדשה על

זה.... אז אני פשוט אכתוב הכל פה: בפרק של אי.אר שהיה היום הופיעו שניים מהצוות של בנות גילמור- הנרי (שבהתחלה הוא היה נראה לי מוכר, אבל שכחתי מאיפה) וגם מדליין. אני לא זוכרת כל כך איך קראו להנרי בסדרה, אבל למדליין קראו לורה, והסיפור שלה היה שבקולג´ שבו היא למדה, למד בחור אחד חתיך ומקובל שחלה בשפעת מאוד מאוד מסוכנת, (ממש ממש מסוכנת- יכולה לרצוח אנשים בכמה דקות) ולא היה מודע לכך. בהתחלה הבחור הזה לא שם לב ללורה (מדליין שלנו) אבל באיזשהו לילה הם נפגשו והתנשקו. כתוצאה מהנשיקה, לורה נדבקה במחלה המסוכנת (שהמקובל כבר הספיק לגסוס ממנה) ולורה בהתחלה הרגישה לא טוב, והלכה לבית החולים שבו מתמקדת הסדרה אי.אר. מסתבר שהתסמינים של המחלה שחלה בה המקובל הזה, היו ללורה, אבל הרופאים בכלל לא חשבו שזה משהו רציני. הם גילו שהכאבים שהיו ללורה היו אותם כאבים שהיו למקובל הזה בתחילת היום. הרופאים גילו את זה והחליטו מהר לקרוא ללורה, אסור שהיא תעביר את המחלה לעוד אנשים והיא צריכה בעצמה טיפול. הם השיגו אותה, ובדקה את הלחץ דם שלה וכו´ וכו´ ואז פתאום התחילה להופיע ללורה פריחה קטלנית, שגרמה למקובל הזה לגסוס. (אני לא לגמרי בטוחה אם הוא מת או לא). הייתה בבית חולים רופאה אחת, נורא נחמדה, שממש, רק בזכותה- בזכות איך שהיא נקשרה אל לורה, ונזכרה בעצמה כשהייתה בגיל של לורה, לורה התעוררה וניצלה... לורה=מדליין... והנרי היה רופא שם.

HaMsTeR

New member
אה, אז הוא מת? פספסתי קצת...

מסכן... ועוד יותר מסכנה לורה..

למעלה