מדכא פה....
B beauty of the fire New member 22/12/02 #4 תן 3 דברים שעושים את המקום הזה לא מדכא... אני אחשוב על למצוא בננה...
B beauty of the fire New member 23/12/02 #9 ואחרי זה טוענים שאני לא סימפטית... זה בסדר חמוד, גם אני חולה עליך...
ס סנטה New member 23/12/02 #10 תאשימו את המנהל כרגיל... ממתי מינו אותי לקצין הבידור של הפורום ?! חב´רה מדכא פה תעשו שמייח אהאהאה
B beauty of the fire New member 23/12/02 #11 תסלח לי... אבל אני בטעות שייכת לעוד פורומים... שם המנהלים פעילים ביותר. מה לעשות, הבנו שאתה אישיות עסוקה. סתם שיתפתי...
תסלח לי... אבל אני בטעות שייכת לעוד פורומים... שם המנהלים פעילים ביותר. מה לעשות, הבנו שאתה אישיות עסוקה. סתם שיתפתי...
ס סנטה New member 25/12/02 #12 או קיי אז אני אישיות עסוקה ... מצטער שיש לי בגרויות חורף וכל מיני כאלה אז במקום להאשים אותי תנסו לחשוב איך להחיות אותו אני לא הלב של הפורום בלי איבירים פנימיים הלב לא מתפק אני הלב אתם האיבירם הפנימיים לדומא את המעיים ..
או קיי אז אני אישיות עסוקה ... מצטער שיש לי בגרויות חורף וכל מיני כאלה אז במקום להאשים אותי תנסו לחשוב איך להחיות אותו אני לא הלב של הפורום בלי איבירים פנימיים הלב לא מתפק אני הלב אתם האיבירם הפנימיים לדומא את המעיים ..
ע עוגי עוגי New member 25/12/02 #13 אההההההההה... עוגי רוצה להיות כיס המרה של הפורום! (ניב הוא כבר פתח הביב, לא? )