מדיקל פטיש

D o l f i n a

New member
מדיקל פטיש

שאלה, לאלו שאוהבים כמובן... מה מדליק בזה? כלומר מה מדליק בזה מנטלית? מה הדברים שאתם אוהבים לעשות, או שעושים לכם...?

nerissa

New member
אצלי

זה חלק קטן מהתחום הזה. מחטים וסקלפלים. כל השאר לא מדבר אלי. יש לי blood fetish . במשחקים אירוטיים בסיטואציות מאוד מסויימות - דם מגרה אותי. גם חדירת המחט לגוף מזניקה לספייס עמוק. לפחות אותי.

D o l f i n a

New member
כן... אבל

מה מגרה בדם? כלומר מה זה עושה לך? אצלי למשל הגירוי מדם הוא לא בהכרח ארוטי, זו יותר התחושה שאני חומר ביד היוצר. זו המחשבה על משהו כל כך בסיסי כמו "נוזל החיים" שאינו שלי יותר, אלא של מאסטר. זו תחושת הציפיה באותו פרק זמן שבין החתך לביצבוץ הדם. באשר למחטים זה לא כל כך קטע של דם, יותר הספייס שהן מביאות, והמחשבה על משהו זר בתוך הבשר. שאלתי באופן כללי לגבי מדיקל פטיש, כי יש הרבה דברים שקשורים למדיקל שמאוד מדליקים אותי, אם אני שואלת את עצמי מה מאפיין אותם באופן כללי אז זה התחושה העצומה ש"פולשים" לי לתוך הגוף.

nerissa

New member
מה זה עושה לי?

לשנינו המבט משתנה.. הופך חייתי יותר. פרימיטיבי. אנחנו יורדים לאחור בזמן.. הופכים לטורף ונטרפת.. כשהדם צובע את העור.. כשאני מתלקקת עם חומו של נוזל החיים האישי שלי.. צובעת שפתיים..הצבע האדום נספג פנימה.. מוחק ציויליזיציה במידה מסויימת הריח הטעם מביא אותך אל חוד הלהב.. מין.. קפל דרוויניסטי בזמן הופכים הכי בסיסיים שאפשר. כמעט לא אנושיים הסקס פראי בצורה מטורפת.. אבל גם העונג ממנו.. החומרים הכימיים הטבעיים שמשתוללים בדם.. גם אלה המועשרים בשרידים קדמוניים שבדרך כלל קבורים לנו עמוק בפנים - הכל מתפוצץ בפנים באורגזמה. זה מטורף.. זה מפחיד.. זה ממכר. זה בערך מה שזה עושה לי

נצלש לנאריסתי..

1. מה שלום ישבנך?? 2. מישהו הפסיד בהתערבות.. ומישהי צריכה לקיים את מה שהווא הפסיד.. רמז רמז.. כי יש ריבית לכל דבר 3. מואההההההה ומלא 4. וגם חיבוקקקקקקקקקקקק ונישוקקקק לסיום

nerissa

New member
אה. הנה הגעת ../images/Emo9.gif

פסדרררר.. יודעים, יודעים .. מקבלת את כל המתנות ומבטיחה לקיים.. מתישהו

Master Eagle

New member
לא כל כך מדבר אלי. אולי כי קשה לי

לראות דם.....אבל השתמשתי בעבר במחטים ובעוד כמה כלים גיניקולוגיים....זה נותן כמו שתואר כאן כבר את ההרגשה של שליטה לא רק על הגוף אלא גם על מה שמתרחש בתוכו

לי זה עושה

חלושס.. סורי, אבל לא אוהבת דם. זה לא שאני פוחדת מזריקות וכאלה, אל לא עושה אם לא חייבת.

אסתי69

New member
חלושס זו בדיוק המילה

ולי עושה הרושם שאני הולכת לעבור דווקא היום הרבה חלושס כאלה

שאלה מצויינת - לי זה עושה בענק

במיוחד הטקסיות של הסאשן, המשחק בין רופאה וחולה:) לאו דווקא המחטים, המזרקים או הדם:) נ.ב D o l f i n a בקרוב אעלה לכאן איזה סאשן מדיקל שעשיתי:)

gidionline80

New member
חוצ מלצבוע

גוף בדם מחזור ודיקור מחטים קל לא הרחקתי . לא ככ אוהב את הקור שיוצא מאביזרי המדיקל זה זורק למתח כמו לפני בדיקה . וסוג הכאב מדיקור שונה חזק ומגוון לסשן בפיק קטן אחד הסבית מושפרצת באדרנלין למח כמו 50 הצלפות.

Vampire knight

New member
גידי צודק וגם נריסה יקירתי

לא ארחיב בנושא היות ואמרתם בדיוק מה ההרגשה מביצבוץ של דם או חדירה של מחט בעור רצוי לנסות קודם על גופינו לפני שמנסים על בני הזוג. דום ערפד

למעלה