dory30
Well-known member
תיעוד מת"א: העירה לנהג שחסם מדרכה עם הרכב - והותקפה באבן
גבר תועד משליך אבן על אישה מבוגרת שהעירה לו על כך שחסם עם רכבו את המדרכה בתל אביב. האבן גרמה לפציעתה ולפציעת כלבה, והתוקף נעצר ונחקר
התוקף נעצר ונחקר, ויש תיעוד, כך שיש מקום לתלונה פלילית ובוודאי לתלונה אזרחית במליונים.![]()
גבר תועד משליך אבן על אישה מבוגרת שהעירה לו על כך שחסם עם רכבו את המדרכה בתל אביב. האבן גרמה לפציעתה ולפציעת כלבה, והתוקף נעצר ונחקרwww.ynet.co.il
"קצת" נסחפת עם המיליוניםהתוקף נעצר ונחקר, ויש תיעוד, כך שיש מקום לתלונה פלילית ובוודאי לתלונה אזרחית במליונים.
מאה אלף שקל"קצת" נסחפת עם המיליונים![]()
הותקפי ע"י ערבי בן ז_ _ _ה בעכו בגלל שלא יכולתי להמשיך להתקדם בכביש צר שהיה חסום ע"י רוכב אופניים.![]()
גבר תועד משליך אבן על אישה מבוגרת שהעירה לו על כך שחסם עם רכבו את המדרכה בתל אביב. האבן גרמה לפציעתה ולפציעת כלבה, והתוקף נעצר ונחקרwww.ynet.co.il
טוב מאוד. הגיע הזמן שעבריינים ירגישו מאוימים ואזרחים נורמטיביים מוגנים- לרוב ההיפך ממה שקורה כיום.התוקף נעצר ונחקר, ויש תיעוד, כך שיש מקום לתלונה פלילית ובוודאי לתלונה אזרחית במליונים.
הוא רצה משהו? לגנוב ממך, או לפגוע בך פיזית? התלוננת במשטרה? בכל מקרה, אני שמח שאתה בריא ושלם ואיתנו.הותקפי ע"י ערבי בן ז_ _ _ה בעכו בגלל שלא יכולתי להמשיך להתקדם בכביש צר שהיה חסום ע"י רוכב אופניים.
במשטרת עכו מושכים זמן ושמו חוקר ערבי, לא אתפלא אם הוא קרוב משפחתו של הכלב המוסלמי.
אני חושב על הכנת כלי להגנה עצמית מוסווה כצעצוע, שפגיעתו תהיה מאוד לא קלה.
רצה לפגוע ופגע פיזית וכן התלוננתי במשטרע!!הוא רצה משהו? לגנוב ממך, או לפגוע בך פיזית? התלוננת במשטרה? בכל מקרה, אני שמח שאתה בריא ושלם ואיתנו.
אבל אתה מסכים שדרוש פיצוי למותקפת ועונש מרתיע עבור התוקף?"קצת" נסחפת עם המיליונים![]()
אני גם מסכים עם המיליונים, אך עם רגליים על הקרקע ביודעי איך המערכת המשפטית עובדת.אבל אתה מסכים שדרוש פיצוי למותקפת ועונש מרתיע עבור התוקף?
אשמח להתעדכן אם באמת התוקף קיבל את מה שמגיע לו.רצה לפגוע ופגע פיזית וכן התלוננתי במשטרע!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.