שלום לכולם,
אני מועמד להיות מדריך במחנה הקיץ osrui במדינת ויסקונסין.
אני אשמח לשמוע על המחנה, על המדינה, מקומות בילוי(שמעתי שהמדינה קצת נידחת ואין שם כל כך לאיפה לצאת...) ועוד כל מה שאפשר לשמוע
תודה רבה
מחנה OSRUI - Olin Sang Ruby Union Institute נמצא בקרבת עיירה שנקראת Oconomowoc - שממוקמת בערך 50 קילומטר מהעיר הגדולה מילווקי (עיר הולתה של גולדה מאיר).
זה מחנה קיץ בתנאי פנימיה של תנועת היהדות הרפורמית (URJ) - כמו המחנה שאליו הולכים הילדים שלי.
מבחינתך כמדריך - זה יהיה כמו לשרת בצבא בבסיס צבאי סגור ברמת הגולן. אתה תעבוד, תאכל ותישן ב"בסיס" - ודי סביר שלא תצא ממנו יותר מפעם אחת בשבועיים שלושה לכמה שעות.
בלי אוטו - אי אפשר להתנייד שם בכלל. וכמדריך בקייטנה אין להנהלה שום אינטרס לשנע אותך לעיר הגדולה לבלות - לא בשביל זה הם "מייבאים" אותך מישראל.
הם רוצם שאת הערבים שלך תבלה עם הילדים בקייטנה - תשעשע אותם, תעשיר אותם תרבותית ותעזור להם לעצב את הזהות שלהם כיהודים ולהעמיק את הקשר שלהם לישראל.
אני הייתי בחור בניו המפשייר וסידרו לנו הסעה ולינה באיזור בוסטון פעם בשבוע וכל ערב שני או שלישי היה חופשי והיינו יוצאים עם שאר המדריכים לשתות משהו או סתם להנות בחוץ. זה לא כלא הם רוצים שהמדריכים יחזרו לעבוד במחנה ויהיו במיטבם עם הילדים ולא עייפים וממורמרים.
תנסה איכשהו ליצור קשר עם ישראלי שעבד שם(היום עם פייסבוק זה לא בעייתי).