מדינת היהודים עאלק ....

מדינת היהודים עאלק ....

וואלה לא ברור לי מה קורה היום לשפה העברית למרות שגם אני משתמש "כבד" בסלנג בבנין שלי (ברחוב ראשי) יש חנויות בקומת הקרקע ואחת מהן היא פיצוציה . אתמול בערב שהחניתי את הרכב האח של בעל הפיצוציה ניגש אליי ושאל אותי : "אתה מתכוון להחנות לי פה כל הלילה ? " ואני עניתי בחיוב . המשיך ואמר : " אתה לא יכול להחנות פה זה מפריע לי לעבודה " . על פניו כוונתו היתה שאם אני חונה שם רכבים אחרים לא יכולים להחנות על מנת לרדת לקנות ... לאחר שיצאתי מהרכב ניגשתי אליו והסברתי לו שאם כל הכבוד הוא לא יכול לבוא אליי בדרישה איפה להחנות והוא ענה : " אני באתי אליך ביפה , לא מתאים לך תשאיר את הרכב ונראה מה יהיה..." התעלמתי מהאיום הסמוי אבל לקח לי עד הבוקר להבין איך יכול להיות שהוא חושב שהוא "בא אליי ביפה" . בצהרי יום שעברתי ליד נכנסתי שוב ואמרתי לעובד שנכח גם אתמול שימסור להוא ש"לבוא ביפה" זה לשאול אותי אם יש מצב שתתפנה חניה טיפה יותר למטה אני אדרדר את האוטו לשם ואז במצב כזה אפילו הייתי משאיר לו מפתח לאוטו שיעשה זאת עצמאית ברגע שיהיה מקום פנוי... לצערי גם העובד חשב שההוא "בא אליי ביפה" אז בימינו לקבוע עובדות בצורה ביריונית זה כנראה הפך ל"לבוא ביפה"
בעיה אחרת היא עד הדפיקות שלנו - הגברים
שלוחץ משהו ... מעליי יש דירה שיש שם שירותי "עיסוי" מתי שהוא התחלתי להבין שהגבר הישראלי הממוצע לא יודע להבדיל בין קומה 2 ל 3 אז שמתי איזה שהוא שלט על הדלת שממנו ניתן להבין שממני אפשר לקבל רק מכות ולא עיסוי אבל גם זה לא עוזר אז הוספתי פתק שאומר : "פה לא קומה 3 וגם לא מודיעין אז תעלו קומה והבעיה תיפתר" על פניו זה עזר אבל עדיין פה ושם יש מעידות אז רק ששומעים את קולי קולטים שזה לא המקום מה שאומר שאנחנו הגברים לא מסוגלים להבדיל בין קומה 2 ל 3 , לא מסוגלים לתרגם תמונה של מכון לאומנויות לחימה בתור משהו שסותר את עניין "העיסוי" ובנוסף לכל לא מבינים את מה שכתוב לנו מול הפנים ועל זה נאמר שה.... עומד אז השכל בתחת
לפעמים אני מתבייש בנו

לפחות

על זה שנעשית רמזור מכוון קבלת שירות עיסוי בחינם? ומה זה בא לך ביפה....למד אותו את הפיצוצניק עברית תקנית...

../images/Emo46.gif גיא תקשיב טוב...

אני בא לך ביפה אחי.. תסדר לי מחיר טוב שם למעלה..לא כדאי לך שאתבלבל בדלת...אהה ?..
את הכתובת ש'ך אני כבר מכיר..אפילו את הדלת..

n o g a1

New member
גברים בדרך ל"מכון עיסוי "

לא יודעים להבדיל בין המספרים

מיקי 43

New member
גיא שים שלט

לריפוי בפיסוק סוף פסוק ותוסיף ציור של גרזן חוטב לבחור אוגב

רעיון לא רע למרות ששמתי שלט של

בית ספר לקונג-פו עם תמונה מאיימת של אחד מהבכירים שלנו וקשה שלא להבין שלא מדובר על עיסוי אם כי בפעם הבאה שמישהו דופק לי בדלת התחייבתי לומר עם מבטא כזה רוסי-פולני: " מותקל באתי מקבלת אצלי בתוסיק בביקשה נכנסת אני נותן לך בתוכס ....." מעניין מה יקרה לקורבן הבא

קטי30

New member
אם../images/Emo128.gif עם../images/Emo127.gif אם כבר אז כבר בכבוד../images/Emo13.gif

למעלה