מדיניות סקנדינבית לגביי ישראלים...

chancet

New member
מדיניות סקנדינבית לגביי ישראלים...

בתור חבר חדש אשמח אם מישהו פה אולי יודע איך אפשר לעזור לבחורה ישראלית שרוצה לעבור לדנמרק אני אישית גר פה כמה חודשים אבל אני אזרח אז לי זה לא בעיה אבל היא רוצה להגיע לכאן ואין לה אזרחות אז אפילו אם יש דרך שאפשר לדאוג לאישור עבודה או משהו בקיצור אם מישהו מכיר את הפרוצדורה אני אשמח לדעת תודה מראש.

Nobilis

New member
תתחיל מהמאמרים

בחלק המאמרים שלנו יש מאמר שדן במצבה של הבחורה הישראלית שהזכרת. קרא ושאל שאלות המשך אם תהיינה.

forglemmigej

New member
היא יכולה לבוא שלשה

חודשים כתיירת. לאף מדינה אי אפשר להגר סתם ככה ובמיוחד לדנמרק שיש להם מדיניות הכי קשיחה למהגרים באירופה. יש מספר מקצועות שאפשר להגר דרכם רופא למשל. יש מחסור גדול ברופאים . כמו כן פרופסור למקצועות של מדעי הטבע..גם אם מתחתנים עם אזרח דני לא מקבלים אישור שהיה. כמו כן חיים כידועים בציבור כשבן הזוג לא בעל אזרחות אירופאית לא מאושרים כסבה להגירה. כל עבודה שלא תהיה קודם כל מסתכלים אם אזרח דני (או לחילופין אזרח מהאיחוד) לא יכול לבצע בשום אופן ואז אולי יש סכוי אבל זה כמעט ולא קורה.

Goldust

New member
רשימת מקצועות

האם יש מדינות אירופה נוספות שמאפשרות הגירה לפי מקצוע?

osho32

New member
אני חושב שאנגליה מאפשרת זאת

ורצוי עד גיל 28 לפי מה שאני יודע.

Nobilis

New member
עדיף כאן...

הקישור שנתת הוא לאתר של חברה מסחרית שעוסקת בתחום. למידע הכי עדכני, ונטול אינטרסים, עדיף תמיד לפנות לאתר הרשמי בנושא (קרי, האתר של הממשלה). ראה כאן: http://www.workingintheuk.gov.uk/working_in_the_uk/en/homepage/schemes_and_programmes/hsmp.html בגדול, ה-HSMP שונה קצת מתוכניות הגירה דוגמת זאת של קנדה או אוסטרליה. אין כאן רשימת מקצועות מועדפים, אלא שיטת ניקוד שונה במקצת. קרא את המידע בקישור, ותחזור בשאלות נוספות, אם יהיו.

למעלה