מדיניות הגירוש

מדיניות הגירוש

בימים האחרונים אנו עדים למבצע גירוש המוני של עובדים זרים. הנימוק הרשמי כפי שביטא אותו השר בניזרי- הם לוקחים את הפרנסה מהישראלים. נראה לי שהטיעון הזה שקרי. ישראלים לא עובדים "בעבודות שחורות" מהסוג שבו מועסקים הפועלים הזרים. זאת גם הסיבה שהביאו אותם. לדעתי הנימוק האמיתי לגירוש הוא גזעני. שרי הפנים והעבודה נמנים עם מפלגה חרדית שלא רוצה שישהו כאן לא יהודים. ליהדות כידוע יש מסורת לא מכובדת של גירוש נוכרים והמפורסם שבהם הוא גירוש הנשים הנוכריות בימי עזרא ונחמיה. רק לחשוב על החזיון מסמר השיער ההוא...... והנה נמצא לנו גואל בדמותם של עזרא ונחמיה של שנות האלפיים שמחזירים עטרה ליושנה ומגרשים רבבות נוכרים. מדינת ישראל צריכה להתבייש במעשיהם.

Anne4

New member
לצערי - אתה צודק! ../images/Emo10.gif

ואני אכן מתביישת! הלוואי והייתי יכולה לעשות משהו למענם. לפעמים אני שומעת סיפורים מסמרי שיער לגבי התייחסות הישראלים כלפיהם, ואיני יודעת היכן להיקבר מרוב בושה! בכלל, למרות שאנו מתיימרים להיות חברה פתוחה ודמוקרטיה, המציאות לצערי אחרת.

קשקוש

את הוראת הגירוש נתן רה"מ ישירות לדרג המבצע. לפני כן ש"ס ניסתה אומנם לסלק מהגרים בלתי חוקיים - אך לא עלה בידה לעשות דבר. המהגרים הבלתי חוקיים כשמם כן הם - לא חוקיים. ועל כן - יש לגרשם בכל דרך אפשרית. ישראל לא צריכה להיות - ולא תהיה - אבן שואבת לחלכאי העולם. באשר לשטות שחוזרת על עצמה שוב ושוב: " ישראלים לא עובדים "בעבודות שחורות" - ישראלים בהחלט רוצים ומעונינים לעבוד בבניין, קטיף, חקלאות, וכו´ - אך הם לא מסוגלים להתחרות במחירים של המהגרים הבלתי חוקיים. הישראלי צריך לממן משפחה וילדים, ואין לו שום אפשרות לעשות זאת עם משכורת של 2.500 ₪. לעומת העובד הזר, שבמדינתו 2.500 ₪ הם פי שלושה מהמשכורת הממוצעת, וממילא הוא שולח את מרבית כספו לארצו - ובישראל הוא חי מהיד לפה.

gershon17

New member
"הגירוש" הוא לא גזעני

והוא בכלל לא גירוש. אלה אנשים שנשארו בארץ מעבר לויזה שניתנה להם מלכתחילה. נראה אותך נשאר בארצות הברית אחרי שנגמרת לך הויזה, או עובד שם בלי ויזת עבודה. גם אתה תגורש, אבל יכול להיות שתבלה בכלא קודם. מדינת ישראל עם קרוב ל-300,000 מובטלים לא צריכה להיות מדינת מקלט לעשרות אלפי עובדים זרים לא חוקיים. הם לא חוקיים. הם ניצלו לרעה את טוב ליבה של מדינת ישראל שהסכימה לקבל אותם כאן כעובדים בשכר גבוה במיוחד עבורם.

למעלה