מדינות/Country

pagis

New member
מדינות/Country

יש איזה enum שמגדיר את כל המדינות בעולם? (רצוי בעברית, אבל אם לא אז..) אם יש דבר כזה ואני לא מכיר אותו זה לא בגלל שלא חיפשתי (ואני אומר את זה כי אני בטוח שיש ולא מצאתי, חייב להיות, זה כ"כ אלמנטרי)

Admini

New member
יש בכל מיני אתרים רשימה מתאימה

כמעט בכל אתר שדורש רישום יש גם רשימה, ואם זה עברית את בעברית

pagis

New member
מה התרגום לאנגלית של המושגים:

היי, אני כותב קו"ח באנגלית, רציתי לדעת איך אני מתרגם לאנגלית מושגים כמו: 1. איפיון מערכות 2. אלגריתמיקה 3. עיצוב מערכות (הכוונה היא לעיצוב בתחום התכנות/האלגריתמיקה הפנימית, ולא לעיצוב גרפי של GUI) תודה רבה.

yuval k

New member
../images/Emo18.gif נא שרשר שאלותיך.

אם אני לא טועה...
1. System specification 2. Algorithmics 3. System design​
בקשר ל-1 אני לא כ"כ בטוח.

pagis

New member
מישהו מכיר כלים לניהול גרסאות?

הכוונה היא לכלים סטייל SafeSource. שמות של כלים מקבילים, מה הייתרונות והחסרונות של כל אחד, לאילו הקיפי עבודה כל אחד משמש וכו' (אני לא מכיר את התחום בכלל והפילו עלי לבדוק את השוק ולתת סקירה של הכלים הרלוונטים, אני אפילו לא מכיר שמות...) תודה רבה, עומר.

yuval k

New member
כלי ניהול גרסאות

1. CVS, על שלל מיניו. תוכנת Vesion Control חינמית (הקוד פתוח). מאוד נפוצה. חזקה, אבל לי היה קשה לעבוד איתה (לפני שנתיים
) 2. Microsoft Visual SourceSafe. הכלי המוכר של מיקרוסופט. עובד טוב מאוד. כלי יחסית נוח ומספק. המחיר: 549$. 3. NXN alienbrain. לא ניסיתי אותו, אך הוא נראה נוח, חזק ומבטיח בהחלט. המחיר: 690$. 4. Quma QVCS. זולה (25-40$ לרישיון). לא ניסיתי. לפי טבלת ההשוואה, נראית בסדר גמור. ישנן עוד תוכנות, אבל בעיקרון כולן עושות את אותו הדבר, ובהחלט לא רע

למעלה