מדינה שלי...

היתה לבת הים אפשרות תגובה..

היא בחרה לא להגיב,מאחר והיא יודעת שהכל רווחי,גם התרומות לנזקקים.

המעשה הטוב היומי שלי....

יצאנו מכאן עם שני ארגזים מלאים כל טוב... 2 ילקוטים מחברות עפרונות קלמרים מחקים, מחדדים וכו´.. שמנו את פעמינו לאחת מאותן האגודות , יצאנו משם דומעים ונרגשים, ועם סיפוק גדול בלב. יש אי שם, גם כמה אנשים טובים שאיכפת להם... מישל

מישל עשית מעשה יפה../images/Emo140.gif

אל תדמעי חביבה,ברחבי המדינה יש חנויות ויצ"ו או בשם חלופי,כל התרומות נמכרות חד משמעי,לנזקק אומרים מצטערים אין תקציב,לך תקנה בהנחה מאחת הנקודות שאלהן מגיעות התרומות,חברים זה בדוק.

מקסיקני

New member
ממש לעג לרש..טיפה בים

כל פעם שמדברים על המצב דורשים מאיתנו לתרום ..לתרום לזה ולזה ולזה עד שבסוף גם אנחנו נהיה זקוקים לתרומה.. ודרך אגב אין לי שום דבר נגד תרומות ואני אף מתנדב באגודות עזרה ..אולם לא פעם ראיתי על תרומות שהולכות לריפוד כיסם של נצלנים ללא מצפון שידם נוברת בכיסיהם של אלו שזקוקים לתרומות ..לכן תחשבו שינוי מצבנו צריך להיות מהיסוד ולא דרך תרומות או כל מיני תיקונים קוסמטיים ...שנו את חלוקת העוגה לא לנצלנים לא לשנוררים ולא לגיבנות שמעיקות על המדינה ... הצבע מקסיקני לעתיד טוב יותר חחחחחחחחח

בויצו יש חנות עם מציאות........

יש לי על יד הבית...חנות כזו. הם לוקחים מאנשים....ומוכרים בזול. בגדים. חפצים ועוד. לידיעתך. דרוש הרבה כסף כדי לממן ערבי גאלה למפורסמים בבתי מלון. זה יקר לידיעתך. מי ישלם ???? הסבתא שלי ???? לאאאאאא === המתנדבים בעם. רק אמא נותנת בחינם. במתנה. נותנת בלי לבקש בחזרה. בלי תמורה. בלי רווח. בלי אינטרסים.(ורק לילדים שלה). ערב טוב.

אבי בי

New member
איך אפשר להעביר כסף?

יש אנשים שמכירים אותך? ושאפשר להעביר דרכם כסף כי אולי לא תרצי להזדהות אפשר לשלוח לי לתיבת המסרים

אני קורא אותכם..

והדמעות נושרות לבדן,תודה על התגובות, תודה לשולחי המסרים. כתבתי סיפרתי ש-כואב לי כן כואב לי,אני מרגישה את הקרקע מתחתי לוהטת. לציין שתרומות לא מגיעות ליעד,כל האגודות למינהן דואגות למלא את חשבון הבנק שלהם. זה נכון התרומות נמכרות לכל דורש,לא בהכרח לנזקקים.

בת ה י ם

New member
אתה שם......

פעם....סיפרתי כאן על אותו גיא ילד שחולה בשיתוק מוחין והצליח להקריא את דרשת הבר מצווה שלו שיתפתי אתכם בהישג החצי אישי שלי. מעטים ממכם מכירים את ארגון "נוער לנוער", ארגון נוער א פוליטי ללא כוונות רוח כל שהן לארגון 5 עקרונות כאשר הראשון והמוביל בינהם הוא התנדבות ועזרה לזולת אז נכון לא כולם מכירים ארגון כה קטן ואיכותי, אני בתור אחת מהבוגרות הפעילות, אופטימית משהו (אולי יותר מידי) שיש עוד קמצוץ של אנשים טובים באמצע הדרך. צר לי איש על היותך כל כך פסימי בקשר לתרומות ולהגעתן ליעדן, הינך מוזמן לבוא לבדוק להתרשם ורק אח"כ להשמיץ. מקווה רק שאחד כמוך לא יחנך את ילדי. רק טוב לך

ארגון נוער לנוער........

בשנותי בתיכון התנדבתי דרך ארגון זה בעזרה בשיעורי הבית לילד שהוריו לא יכלו לממן מורה פרטית. ציוניו שעלו בזכות עזרתי הביאו לי את התמורה המלאה.....הסיפוק העצמי..... ימי באירגון הזה זכורים לי רק לטוב.........

למעלה