מדינה מפגרת!!! http://news.walla.co.il/?w=//1117872 עאלק חשד!!!! כוסאומו.
ה הטRולית New member 6/6/07 #1 מדינה מפגרת!!! http://news.walla.co.il/?w=//1117872 עאלק חשד!!!! כוסאומו.
L Lady McBeth New member 6/6/07 #2 שנייה, מה רע ב"נוהל שכן"? אני מעדיפה שפלשתינאי ייהרג מאשר חייל ישראלי. בלי פוליטיקלי קורקט.
L Lady McBeth New member 6/6/07 #5 בג"ץ לא חבר שלי. להיפך. והאמת שזה עוד פס"ד מתון יחסית שלהם. עוד לא שמעת את הפס"דים על מכירת קרקעות קק"ל לערבים, בג"ץ נגד הריסת בתים של מחבלים וכו'...
בג"ץ לא חבר שלי. להיפך. והאמת שזה עוד פס"ד מתון יחסית שלהם. עוד לא שמעת את הפס"דים על מכירת קרקעות קק"ל לערבים, בג"ץ נגד הריסת בתים של מחבלים וכו'...
ק ק ד ו ש New member 6/6/07 #8 בג"ץ יכולים ללכת להזדווג (אני מנסה להפחית בקללות, נמאס לי שהאינטרנט משחיט אותי). היה צריך לעשות להם מה שעשו לרבין.
בג"ץ יכולים ללכת להזדווג (אני מנסה להפחית בקללות, נמאס לי שהאינטרנט משחיט אותי). היה צריך לעשות להם מה שעשו לרבין.
ק ק ד ו ש New member 6/6/07 #12 חח נכון, פאדיחה הסתכלתי על ההודעה, ואמרתי: משהו לא טוב בה! לא נורא, אחיה עם זה.
ה הטRולית New member 6/6/07 #4 מי אמר שזה רע?! איך בכלל הבנת את זה. התמרמרתי על זה שאפילו העזו לעלות את זה כדבר שלילי.
L Lady McBeth New member 6/6/07 #7 קשה להבין אותך, ילדה וזה לא בגלל שקראתי יותר מידי כתבי רמב"ם!! מה שכתבת באמת נשמע כאילו את נגד
ק ק ד ו ש New member 6/6/07 #10 מההודעה הקצרצרה שלה אפשר להבין שהיא נגד, אבל את הרי מכירה את הדיעות שלה, אז אפשר להבין את זה אחרת.
ה הטRולית New member 6/6/07 #11 נו, ומההיכרות שלך איתי, והתגובות הנורא לאומניות (מילה נרדפת לגזעניות?!) שלי, זה מה שהצלחת להבין???????
נו, ומההיכרות שלך איתי, והתגובות הנורא לאומניות (מילה נרדפת לגזעניות?!) שלי, זה מה שהצלחת להבין???????
L Lady McBeth New member 6/6/07 #13 עזבי אותי, באימאשלך נשרפו לי כל התאים המעטים שנשארו לי במוח הודות לרמב"ם, רש"י, רא"ש, רמב"ן ושאר צנוניות. אה , רגע. בואו לא נזכיר צנוניות. יש הלכת צנוניות בתלמוד.
עזבי אותי, באימאשלך נשרפו לי כל התאים המעטים שנשארו לי במוח הודות לרמב"ם, רש"י, רא"ש, רמב"ן ושאר צנוניות. אה , רגע. בואו לא נזכיר צנוניות. יש הלכת צנוניות בתלמוד.
J Jan22 New member 6/6/07 #15 כאילו מה ,משעמם לך בחיים ? אין לך דרכים אחרות להעביר את הזמן מאשר לעסוק ברמבם וברשי ? הנה עיסוק ,לכי תכיני קפה. הולך להיות לילה ארוך.
כאילו מה ,משעמם לך בחיים ? אין לך דרכים אחרות להעביר את הזמן מאשר לעסוק ברמבם וברשי ? הנה עיסוק ,לכי תכיני קפה. הולך להיות לילה ארוך.
ק ק ד ו ש New member 6/6/07 #16 רד מזה אני כבר מזמן אמרתי לה שכדאי לה להתאבד הבחורה קשה... לא מקשיבה.