מדינה מטורפת

מדינה מטורפת

נותר בדיוק חודש ימים עד ליום הבחירות. אז אני יודע שהפעם הכל מכור מראש, וכנראה שנקבל את הממשלה הכי חשוכה שהיתה כאן מאז ומעולם, ואת הכנסת הכי מושחתת והכי חסרת אונים שהכרנו. ובכל זאת. נותר חודש, וכל מה שמדברים עליו במערכת הבחירות הזו זה על שלומי עוז, אלנקווה ומוסא אלפרון ועל הפנטזיות סביב המלחמה עם עיראק. כאילו לא נהרגו כאן יותר מ- 700 ישראלים בשנתיים האלה של ממשלה שדואגת לבטחון, כאילו לא היה עוני, כאילו המצב הכלכלי היה מעולה, כאילו לא היתה כאן אבטלה. ומישהו שמע על מצנע ועל מפלגת העבודה? הם פה? הם ערים? אם זה ימשיך ככה, אני מצביע "עלה ירוק". במילא כולנו מסטולים בפינה הזו של המזרח התיכון, אז לפחות שזה יהיה חוקי. שבת שלום סקסופון

ובכל זאת אניגמן...

...לא הכל כל כך גרוע... הנה, אני קורא עכשיו, שבימים אלה יש גם מי שזוכה להעלאת שכר בשיעור של 6.5%. ואני מוכן להתערב על ארוחת צהריים עם כל מי שירצה, שמיד אחרי הבחירות, שכר חברי הכנסת, סגני השרים והשרים ייעודכן שוב פעם. הרי לא ייתכן שנבחרי העם המהוללים יישתכרו פחות מהמנכ"לים, ושתוספת השכר שלהם תהיה נחותה מזו של שאר עובדי השירות הציבורי, לא כך? חיחיחיחי... מה זה משנה המצב הכלכלי וכמה מזיינים אותנו הבכירים... העיקר שהמצב הבטחוני מעולה ויש פה רוגע ושלווה. התיירות זורמת, ההשקעות זורמות וגם הנחלים זורמים. רק חבל שכיוון הזרימה הוא מישראל החוצה... סקסופון מנצל את היומיים הקרובים לפני מהלך האינטגרציה הקהילתית

זה דווקא לא היה מכוון

נערי האוצר, שפועלים עפ"י הנתונים של היום ולא של מחר, ניסו להתחכם ולנתק את שכר הבכירים מהצמדה לשכר הממוצע (שעד 2002 עלה ככל שרמת האבטלה עלתה בשל השכר בהיי טק). לפיכך, הם הצמידו את שכר הבכירים "החדשים" רק למדד. מעשה שטן, השכר הממוצע ירד והמדד דווקא עלה. מאחר ומדובר בעיקר בחבר´ה של ש"ס אולי בכל זאת יש אלוהים...

הצופה.

New member
לצערי אני מסכים איתך

אבל תאלץ להסכים איתי שמפלגת העבודה היתה גם בשילטון בשנתיים האחרונות עם מצנע בלי מצנע זה נבלה וזה טריפה לדעתי צריך לדחות את הבחירות הקרובות עד אשר יערכו פריימריז "כמו שבעבודה נערכו" שוב בליכוד. טוב שהתקשורת לא יורדת מזה..קל לטשטש בתקופה הקרובה בהפחדה ע"י מתקפת טילים עירקית.. בזמן שנערכת מתקפה עירקית על הליכוד על הכנסת ועל רשויות החוק... ןלדעתי ולצערי גם באשר למתקפה האמריקאית נשמע רק קול אחד ממדינת ישראל דבר שאינו נכון לדמוקרטיה וגם לא ייתכן שאין קול אחר... לצערי אחרי ששמעתי שסאדם מוכן לכניסת אנשי CIA לעירק ואילו בוש דחה זאת נראה לי כאילו הנשיא האמריקאי מנסה לסגור חוב של אביו עם סאדם על חשבון אלפי חיילים אמריקנים וכן על גבינו הישראלים הדחיפות וכאילו המלחמה בילתי נמנעת נשמעת לי כבדיחה..אולי זו הדרך היחידה להחזיר את הדאו לפסי עליה..במצב סוריאליסטי זה ובאוירת החגיגות בליכוד לא אופתע אם בדקה ה90 תתבטל המתקפה וזאת לאחר שאנשי ממשל אמריקניים ומקורבים לצלחת כולל סאדם יגמרו לרכוש חביות נפט בשורט ..ומניות דאו ונאסדק מכל הבא לייד בתואנה שהחזית הצפון קוראנית "דחופה יותר" יאללה שירדו מאיתנו קצתתתתתת ושתהיה שנה טובה לכולם ושקטה

צופיטו

למה אתה כל כך מצטער שאתה מסכים איתי? לא נורא מותק. תסכים איתי בשמחה פעם אחת. לא יקרה לך מזה כלום. אולי אפילו ייצא לך מזה משהו
ואילו אני, מאושר להסכים איתך: גם העבודה היתה בשלטון בשנתיים האחרונות. ותאמין לי, שהייתי שמח אם פואד, סנה, שמחון, שירי וכל מי שישב ליד שרון ואחראי במידה דומה למחדליו - היו נעלמים מהמפה הפוליטית פוראוור. חוץ מזה, את חביות הנפט הם מוכרים בשורט; לא רוכשים. אני בטוח שהתכוונת לכך. סקסופון

הצופה.

New member
מתקן את התיקון ../images/Emo13.gif

או לקנות או למכור....או להכנס ללונג ואו לשורט אי אפשר לא לקנות בלונג...ולא למכור בשורט ...כפל לשון וכמובן לא לקנות בשורט ולא למכור בלונג גם אני יודע מונופול

אתה טועה...

אתמול נכנסתי לחנות של FOX והיתה שם מוכרת בשורטס... חבל על הזמן... חחחחחח....

מסכים איתך (דווקא בשמחה...)

הייתי גם שמח אם היו דואגים לבטחון האישי שלי הכבישים שגם שם נהרגים מאות אנשים כל שנה... "עלה ירוק" - נשמע גם כמו שם של מפלגת עולים חדשה מחבר העמים- "שלום, אני עלה ירוק..."

nightroll

New member
../images/Emo6.gif

או אולי "אני עלה ירוק. יש כרטיס מועדון?" סתם רוע לב.

למעלה