מדינה מחורבנת.

nightgown

New member
מדינה מחורבנת.

כל יום אני מגלה דבר חדש על המדינה המטומטמת הזו:אני לא מסכימה עם ביטוח לאומי שאנשים מובטלים או סטודנטים צריכים לשלם כל חודש 130 שקל עם מס הכנסה -בשביל מה? עם מס בריאות כשאני משלמת גם לקופת החולים. עם שכר המינימום העלוב. עם התשלומים המיותרים לדתיים שמביאים ילדים רבים מידי ולא יכולים לכלכל אותם. תשלומים לישיבות של חרדים. אי עזרה לחד הוריות. משכורת עלובה לחיילים. הלוואות המשכנתא שבסופו של דבר משלמים פי 3 עם ריבית והצמדה. לאן אני אברח? אם אני עוזבת לחו"ל לעבוד אני עדיין מחוייבת לביטוח לאומי וכל השטויות האלו כשאני לא נמצאת בארץ בכלל!! מה זה הדבר הזה?? לא רוצה לחיות פה!!
 

איתמר770

New member
טיסה נעימה. ../images/Emo160.gif

בביטוח לאומי את חייבת, כי את גם מרוויחה. למשל: מילואימניק מקבל את הימים שהוא היה במילואים מהביטוח לאומי ולא מהמעסיק שלו. את חייבת בתשלום מס בריאות, את לא חייבת לעשות ביטוח רפואי "מושלם". ה"תשלומים המיותרים לדתיים שמביאים ילדים רבים מדי ולא יכולים לכלכל אותם" אז לידיעתך תשלום קצבת ילדים הוא 120 ש"ח לחודש, ומענק לידה חד פעמי כל כ-3,000 ש"ח. בסכום הזה אי אפשר לגדל ילדים, ומקבלים אותם גם אנשים שיכולים לכלכל את הילדים שלהם. את לא חייבת לקחת הלוואה למשכנתא (וזה גם לא כדאי אם אין לך לפחות 50% מעלות הדירה). בקיצור, הרבה שטויות כתבת. דבר אחד אהבתי - את לא רוצה לחיות פה, טיסה נעימה ! בחו"ל אין ביטוח לאומי, מקווה שתמיד תהיה לך עבודה. ו...שכחתי- גם ביטוח בריאות אין, מקווה שלא תצטרכי.
 

sivvann

New member
את כל-כך צודקת.

הסכמתי עם כל מילה שכתבת. במדינה הזו צריך להיוולד עשיר ובריא. חס וחלילה לא להזדקק למדינה. בטח לא לביטוח לאומי שהוא לדעתי המוסד הכי מושחת ומסואב במדינה. עצוב כל-כך.
 

meiravAb

New member
המדינה המחורבנת בגלל 130 ש"ח

שלום הביטוח הלאומי בארצות נאורות רבות גבוה בהרבה מזה שאצלנו. אני מקבל משכורת בצרפת ומוכן להראות לך תלוש משכורת. להשתלח במדינה מעיד על עמדה חסרת תועלת שאינה פותרת את הבעיה. את הבעיה תפתור רק לקיחת עצמך בידיים. לקיחת אחריות. לא בריחה.לאן תברחי? הרי מעצמך ומחוסר הבטחון שלך לא תוכלי לברוח. הוא יבוא איתך לכל מקום. פתרון הבעיה יבוא אך ורק אם תחליטי להרויח את הסכומים הללו ומיד. את לא צריכה מעסיק ולא נדבות כדי לשלם 130 ש"ח. את יכולה לעשות 100 דברים שונים המכניסים 130 ש"ח. אני למשל מספק לאנשים עיסוק המאפשר להגיע להכנסות גבוהות, אבל חלק גדול מהאנשים דוחים אותו על הסף כי אינם מאמינים בעצמם. אם את בכל זאת מאמינה בעצמך את יכולה לפנות אלי לטלפון 05468091133 אם אינך מאמינה בעצמך אל תטלפני. תודה יובל
 

מ ר י ל

New member
אם אתה מאלה

שמספקים עבודה שהיא בעצם "מכירה" של מוצר מסוים שלך תדע מה הוא שווה בכלל , אז זה לא שווה את זה. בדיוק כמו שהאתר של עבודה מהבית , משקר לאנשים בפרצוף והם דורשים עוד כסף לשלם על הדיסק שלהם!
 

joechib

New member
לא בגלל 130 שקל. בגלל אנשים כמוך.

המדינה לא מחורבנת בגלל ה-130 שקל לביטוח לאומי, היא מחורבנת בגלל שמרוכזים בה יותר מידי אנשי מכירות מסוגך שמנסים למכור בקבוק אוויר בשקל. בהתחלה הם מוכרים בשקל, אח"כ הם מוכרים את הבקבוק בשני שקלים ובסוף הם מוכרים אידיאולוגיה כלכלית שלמה בכמה מיליונים של שקלים. המדינה מחורבנת בגלל שאותם אנשים "שמכרו" לנו חוק בריאות ממלכתי (חיים רמון למשל) מרוקנים את חוק הבריאות מתוכנו ע"י גריעת כספים מסל הבריאות. המדינה מחורבנת בגלל אלה "שמכרו" ועדיין "מוכרים" את נכסיה לכל "המרבה" במחיר בטענות שהפרטה גוררת תחרות ויוצרת תעסוקה (בייגה שוחטים למינהם, ביבי נתניהואים לסוגיהם). המדינה מחורבנת בגלל שכל כלכלן שגמר שנה א' למד שכדי לצאת ממיתון מדינה צריכה להשקיע בתשתיות.... חוץ מזה "שמכר" את האיש השמן שנשען על האיש הרזה והאיש הרזה קורס. האנשים האלה לא משלמים על הטעויות שלהם הם פשוט מחליפים תפקידים כל הזמן, ונורא מעניין לראות איך כל דבר שהם עוסקים בו פשוט קורס אבל הם עדיין "מוכרים" לנו הצלחה. בגלל זה המדינה מחורבנת! בגלל אנשים כמוך! תגיד, לא הגיע הזמן למצוא שיטת שיווק חדשה?
 

niya

New member
המדינה מחורבנת, זה נכון - אבל

מה מבטיח לך שמדינות אחרות טובות יותר???
 
למעלה