מדינה אימפוטנטית!!!!!

ספיישיל

New member
מדינה אימפוטנטית!!!!!

השתתפתי במשפט של רשם הוצל"פ מול ביטוח לאומי (כצד ג') בגין עיקולים שלא הועברו מביטוח לאומי,בתיק מזונות הקטינה שלי מול הגרוש שלי שקיבל נכות מהם. המוסד לא התיחס לעיקולים ומימושים של הוצל"פ.( מי הם בכלל?!) יותר מזאת, המוסד "הבריז" למשפט!!! (כשמנציגות הבנק שלו- הגיע המנהל בכבודו ובעצמו,והקול שלו רעד במשפט) מה שהכי "מדליק",כשאמרתי לרשם שראיתי אצל הגרוש שלי מסמך ששלח אליו ביטוח לאומי,בו הוא מודיע לו שיש עיקולים, והמוסד "ממליץ" לו לעבור לקצבת אבטחת הכנסה. על מנת שיקבל כסף. "יש לך את המסמך הזה?" שאל אותי הרשם. "לא, אך אני יכולה להביא לך אותו." עניתי. "זה מאד חמור.הם יעלו על טיל,עם מסמך כזה...." והשאיר 3 נקודות. טיל? איזה טיל, כבוד הרשם? מה אתם יכולים לעשות? כלום! המוסד לביטוח לאומי,לא דופקים חשבון לעיקולים,למימושים, ובטח לא להגעה למשפט!!!!!!!!! מי זאת המדינה הזאת הזאת בכלל?? המדינה הזאת אימפוטנטית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בית משפט פסק לילדה שלי מזונות.הגרוש שלי חייב 90 אלף ש"ח. הוא לא רוצה לשלם. ולמדינה הזאת אין מה לעשות!!! אימפוטנטית!

m i c h a l i

New member
טוב.. אנחנו עדים לזה יום יום

לצערנו הרב המדיניות הזאת לא זרה לנו כאזרחי המדינה. לא הבנתי מי תובע את מי בסיפור הזה( אם תוכלי להסביר) והאם את מקבלת מהביטוח לאומי את המזונות למרות שהאב אינו משלם .

אולי תסבירי יותר

כולנו נשמח לשמוע פרטים מלאים יותר, שכן כמו שזה נראה עכשיו זו השמצה ותו לא. מה קרה? הגבר חוייב במזונות גבוהים מדי לפי טעמו? ניסית לברר איתו את זה? האם הוא סוחב עימו משקעים מתקופת הנישואין איתך? האם את היא זו שיזמת את הגירושין? אולי הוא חושב שאת מסיתה את הילדה נגדו? האם זה יכול להיות נכון? בקיצור אל תמהרי להעלות השמצות והאשמות כגבר גרוש אני יכול לומר לך שדווקא נושא המזונות מטופל בצורה הכי מקצועית - הכי מקצועית - ואני חותם על כך. זה החוב היחיד במדינת ישראל ששולחים עליו לכלא! לכלא!!!! יש לי חבר קרוב שישב בכלא בגלל שלא הצליח כמה חודשים לעמוד במזונות! חוץ מזה ברגע שאתה לא משלם מתחילים בעיקולים בצורה זריזה - והביטוח לאומי עושה את זה בשבילך (אלא אם את מרוויחה הון) - ומעקלים חשבונות בנק, רכב, דירה - הכל. תאמיני לי אני מכיר הרבה גברים גרושים. מאידך יש דברים שלאף אחד לא איכפת, כגון אם האם אינה מקיימת את הסדרי הראיה, וגם מסיתה את הילדים נגד האב - אף אחד לא אוכף, לא המשטרה ולא בתי המשפט, והמזונות ממשיכים להיות משולמים בעיתם, ואין שום צ'אנס לבטל מזונות בגלל הפרת הסדרי ראיה. בקיצור נא לא להתבכיין יותר מדי. אב לשלושה

למדינה גם לא אכפת

אם האב לא מקיים הסדרי ראיה. נותן לאשה לשאת בכל העול כולל מזונות שלפעמים מפיל על המדינה. נא לא לתאר את הנשים כמקבלות את כל טובות ההנאה והגברים המסכנים מקופחים ולא בונים בתים חדשים תוך זמן קצר ופתאם אופס מתגלה שלקחו חלק גדול מהכסף שהעלימו בפיקחות ובחוסר מצפון

למעלה