מדים

מדים

האם מותר לסקמ (סגל קבע מתנדב) ללבוש מדים כאשר הוא יוצא לפעילות גם ללא קורס מתמיד?

שירןן21

New member
לשום מתנדב של עבר קורס

מתמי"ד או יח"מ אסור מדים!! אבל לדעתי סק"מ בסיס אמור לעבוק מתמי"ד לפחות לפני שהוא נכנס לתפקיד כסק"מ

יוני43211

New member
שלום

שלום... אני משמש כסק"מ ולפי דעתי סק"מ מותר לענוד מדים מסיבה אחת פשוטה שלמתנדב יח"מ אין דרגה לעומת סק"מ יש לו דרגה ומשמש כסגל מתנדב ... אבל חשוב לעבור קורסים לצבור ידע... ונסיון רק בשטח כי מה שלומדים בקורסים שונה לגמרי למה שמתרחש בחיי היום יום של כל מתנדב..!!! לכלל המתנדבים והמתנדבות ישר כוח!!! יוני

עופר י.

New member
סק"מ לא מקבל ניפוק מדים ולכן

הוא לא רשאי ללבוש מדים. עניין הדרגה לא משנה. רק אם עבר קורס יח"מ - אז הוא רשאי ללבוש מדים

יוני43211

New member
מצחיק אותי נפוק מדים הא!!

מי נותן ניפוק מדים?? הרבה מתנדבים קבלו מדים בתרומה משוטרים וותיקים איזה ניפוק איזה בטיח.. ניפוק זה רק למי קרוב לצלחת מקבל!!! יוני

La Gamba

New member
אני חושב שזה תלוי

במיקום ג"ג, קצת קשה להכללי דברים כאלה על כל הארגון

עופר י.

New member
זו מערכת מסודרת....לא לזלזל!

ניפוק מדים יש ויש. מי שזכאי להם מקבל.לפעמים יש בעיות - מה לעשות... מדים עולים הרבה כסף. לגבי מדים ישנים - גם אני דאגתי אצלי למי שזכאי למדים משומשים , עד שקיבלנו את הניפוק הרשמי. הבעיה היא עם כל מיני כאלה שהחליטו שהם רשאים ללבוש מדים - כשהם לא.

עופר י.

New member
כמו שאמרתי -סקמ לא זכאי למדים...

אלה הם הנהלים. התחלת את אמירתך ב"לדעתי".......אז זהו שדעתך , כמו גם דעתי אינן קובעות. יש נהלים אח שלי. עופר

יוני43211

New member
כל סק"מ שרוצה מדים ..>>

כל סק"מ רוצה מדים יבוא אלי אני אתן לו
סתם יוני

למעלה