מדים מכוערים

• פותח הנושא ESPN
  • פורסם בתאריך

ESPN

New member
מדים מכוערים

הראו עכשיו לרגע את הרדסקינס בפוקס. אני מבינה שהם ראו כמה הסטילרס היו יעילים מולם בתלבושות הסופר מכוערות שלהם, שהם אימצו את השיטה....

ESPN

New member
בהצצה שניה, אין מה להשוות

למה שהסטילרס לבשו בשבוע שעבר (לראות את זה על מסך גדול בוומבלי היה די מזעזע) אבל זה עדיין מכוער למדי.

omrili77

New member
לדעתי זה דווקא נחמד

זה פשוט והרבה פחות צהוב מבד"כ

צריך לכל הפחות לתת להם קרדיט על הגימיק של הקסדה, זה אמור להראות כמו קסדת עור מלפני 80 שנה. אני או מישהו אחר שם תמונה של זה לפני תחילת העונה לדעתי, כשהודיעו שישתמשו במדים האלה.

ובטח שאין מה להשוות לבמבלבי\hamburglar שהיה שבוע שעבר...

RoyBehar

New member
הם באמת לא כאלה נוראים

יותר חשוב מהמדים - אתם יודעים שזה המשחק שהולך להכריע את הבחירות, כן?...
העתיד של אמריקה בידיים של קאם ניוטון ואר ג׳י 3...

ESPN

New member
כן, איך זה הולך?

אם הרדסקינס מנצחים זה אומר שהנשיא המכהן מנצח. משהו כזה, נכון?

סליחה שאני מפציצה את הפורום היום. מסתבר שכשהקבוצה שלך בbye, הרבה פחות מרוכזים במשחקים עצמם.

omrili77

New member
כן, הנשיא המכהן או המפלגה שלו

במקרה של נשיא שכבר קיבל 2 קדנציות.
ב-2004 בוש ניצח למרות שוושינגטון הפסידו, אז שינו קצת את ה"חוק" כך שיתייחס למועמד שמפלגתו קיבלה את רוב הקולות בבחירות הקודמות (דהיינו אל גור ב-2000)

omrili77

New member
קצת סיבכתי, הגרסה המקוצרת

אם הסקינז מנצחים, המפלגה שזכתה ברוב הקולות בבחירות הקודמות תזכה שוב, ולהפך.

(***למי שלא מכיר את שיטת הבחירות המטופשת בארה״ב מומלץ לעצור כאן***)
בגלל שיטת הבחירות האידיוטית, המועמד שזוכה ברוב הקולות לא בהכרח זוכה בבחירות, כך שב-2000 כזכור אל גור זכה ברוב הקולות אבל בוש ניצח בבחירות. לכן כשב-2004 וושינגטון הפסידו אבל בוש נבחר שוב בכל זאת, טענו שהחוק עדיין תקף מפני שבוש בעצם לא זכה ברוב הקולות ב-2000 ולכן לכאורה החוק מתהפך, כך שאם וושינגטון היו מנצחים קרי היה אמור לנצח בבחירות (yeah, right...)

erezc11

New member
Redskins rule

הבוקר ב- ESPN הסבירו את הכלל: כאשר הרד-סקינס מנצחים את המשחק הביתי האחרון שלהם לפני הבחירות אז המפלגה המכהנת זוכה, ואם הם מפסידים את המשחק הביתי האחרון לפני הבחירות אז המפלגה שמחוץ לבית הלבן מנצחת. מאז שהסקינס עברו לוושינגטון ב- 1937 זה עבד ב-17 מתוך 18 מקרים

DEJ

New member
ואם אובמה ייבחר

תמיד אפשר לקבוע שאם הנשיא המכהן הוא שחור, אז הכלל מתהפך, ואז יהיה 19 מ-19...

RoyBehar

New member
אובמה - רומני (וגם סקינס-פנתרס)

אז עושה רושם שרומני הולך להפתיע.
חבל, אני לא סובל אותו

ESPN

New member
מדים מכוערים 2

השילוב הזה של המדים החדשים של סיאטל עם איכות השידור של METV זה משהו ממש מיוחד. אני באמת לא יודעת איך לתאר את זה. לא יודעת מה זה ההיפך מ"חגיגה לעיניים", אבל זה זה.

ואגב, אפרופו סיאטל וכל הדיבורים על מרצ'נדייס שהיו פה השבוע - כשעמדתי בוומבלי בתור לקנות לקנות כובע של הרדסקינס (פעם אחרונה שאני מזכירה שהייתי בוומבלי לפני שבוע, מבטיחה), עמד לידי בחור שביקש כובע של הסיהוקס. היו שם שני סוגים: אחד שהיה רק כתוב עליו "סיאטל סיהוקס" ועל השני היה את הלוגו שלהם. כשהמוכר שאל את הבחור איזה כובע של הסיהוקס הוא רוצה הוא ענה לו בלי להתבלבל: "The one on the right, with the eagle thing on it". שלושה אנשים שעמדו מסביב (כולל אותי), ישר אמרו לו "you mean the one with the seahawk".

אותי זה נורא הצחיק, יותר מידי ציפורים בליגה הזאת.

RoyBehar

New member
חחח... גם בHD המדים שלהם מכוערים

הצבע מזכיר לי את סצינת המרק אפונה ב׳מגרש השדים׳...

משעשע הסיפור מוומבלי. באמת יש יותר מידי ציפורים בליגה. מה זה סי הוק בכלל? זאת ציפור אמיתית?

RoyBehar

New member
חחח... גם בHD המדים שלהם מכוערים

הצבע מזכיר לי את סצינת המרק אפונה ב׳מגרש השדים׳...

משעשע הסיפור מוומבלי. באמת יש יותר מידי ציפורים בליגה. מה זה סי הוק בכלל? זאת ציפור אמיתית?

omrili77

New member
אתם בטוחים שזה חדש?

זה לא הכיעור הזרחני הרגיל שלהם?

ESPN

New member
חדש כלומר מהעונה הזאת

כלומר, כן, הזרחני הרגיל. נראה לא זכיתי לראות את התענוג בMETV בשמונה שבועות הקודמים.

למעלה