מדיטציות , נשימות? NLP?

מדיטציות , נשימות? NLP?

היי, מישהו שעבר\עובר\מטפל בNLP יכול לחלוק ולשתף פה כמה תרגילים שיעזרו לעבוד על התת מודע בהקשר של..יציאה מהתמכרות..מדיכאון....?כמה תרגילים שיעזרו לשנות התנהגות הרסנית, הרגלים ?
לא משנה באיזו עוצמה? העיקר אנסה..אולי על ידי מנטרות לתת מודע לפני השינה או משהו כזה...

תודה. כרגע אין באפשרותי להשיג טיפול כזה, אשמח אם תשתפו ותחלקו את הידע בתרגילים מעשיים שעזרו לכם.
מדיטציות? נשימות? יש לכם קישור למדיטציה טובה?

ommerl

New member
עבודה עצמית:

העניין עם עבודה עצמית הוא שאת צריכה ידע תיאורטי. לכן אני לא מאמין שמנטרות לתת המודע ומדיטציות יכולות לעזור. יותר מזה: גם כשאני מעביר תהליכי NLP הם נועדו להעצים ולחזק ידע שאני מלמד על תת המודע, רגשות ודפוסים נפוצים של רגש ומחשבה- אלה שתוקעים אנשים ואלה שמשחררים אותם לחופשי.
&nbsp
לכן אני ממליץ לך כרגע, מאחר ואין לך כסף לטיפול, להתחיל מספרים.
&nbsp
במקרה שלך הייתי ממליץ על ספרים שעוסקים הרבה בפנימיות ורגשות. לא כולם קשורים לעולם ה- NLP אבל הם מומלצים מאוד:
"לאהוב את מה שיש"- ביירון קייטי
"העבודה"- ביירון קייטי
ביירון קייטי נותנת הרבה כלים לעבודה עצמית. שני הספרים מומלצים מאוד.
&nbsp
"מושלמים כמו שאנחנו"- ספר פחות מעשי אבל ברנה בראון פשוט מקסימה.
&nbsp
ספר קצת יותר פרקטי שאותי מאוד מאוד מאוד קידם ומקדם זה הספר "להעיר את הענק שבפנים" של אנתוני רובינס. זה כבר ספר התפתחות אישית שלא רק מוציא אותך מדיכאון אלא גם שם אותך על מסלול מעצים של התפתחות אישית והשגת מטרות. וכמובן שטוני רובינס מבין המון ב- NLP.
&nbsp
אני ממליץ לך להתחיל מאיזשהו ספר כדי ללמוד כלים של עבודה עצמית ואת זה להעצים במדיטציות NLP.
&nbsp
וכל זה לא שולל שביום מן הימים, כשתוכלי להרשות לעצמך, תוכלי להעצים הכל עוד יותר בעזרת איש מקצוע.

genesik

New member
לא חייבים כסף לטיפול

יש הרבה מאוד סטודנטים מוכשרים ואפילו מבריקים מאוד (ואני לא רוצה לדבר על עצמי - פרדוקסלי) שיכולים לתת לך טיפול מצויין ומשנה חיים בחינם

Itch2scratch

New member
לא חייבים גם ללכת לרופא בבית חולים כשצריך ניתוח

יש הרבה מאוד סטודנטים מתחילים לרפואה שיכולים לחתוך אותך מצויין ולשנות לך את החיים בחינם. לתמיד!

Itch2scratch

New member
לפעמים צריך מחט כדי לפוצץ לאנשים את הבועה שלהם

אדם שלא סיים הכשרה, חמוד, מקסים ופשוש ככל שיהיה, הוא עדיין חסר ניסיון בשטח. אפילו אם תרגל בכיתה מיליון פעם הוא לא יודע בהכרח להתמודד עם כל בעיה או אתגר שעשויים לעלות במהלך עבודה עם לקוח מחוץ למסגרת הקורס.

חינם שווה חינם. ובמקרים שדברים מסתבכים, החינם ששילם יעלה הרבה כסף. מצד שני, מה אכפת לך לנסות לקדם את עצמך עוד לפני שהתחלת להיכנס לתחום.

קצת צניעות, בחיאת.

genesik

New member
אז בואי אני אפוצץ לך את הבועה שאת נמצאת בה

אני יודע מה זה NLP ומתרגל NLP מעל 10 שנים. חי ונושם NLP.
צניעות לא צניעות, חמודה, מקסימה ופשושית, יש לי קבלות ועשיתי שינויים לאנשים שהמרצה שלי לא הצליח לעשות להם שינויים. אז שבי בשקט
שיניתי לעשרות אנשים את החיים ואני מתרגל ב"מסגרת לימודית" פחות משנתיים.
אני יודע פי אינספור מונים חומרים שאנשים כאן אף פעם לא יגעו בהם, ואני יודע איך להשתמש בהם. אז תחזירי חזרה עמוק עמוק את הראש שלך לתוך הדיונה החמימה והנעימה שלך חביבתי. ותאפשרי לחמימות לסחוף אותך פנימה עמוק יותר, ואז, תתחילי להרגיש שאת רוצה ללכת לישון עכשיו

Itch2scratch

New member
וואו, כמה שחצנות ילדותית

מישהו פעם אמר לך שאתה נשמע כמו שיר גרוע במיוחד של הצל?

הדיונה החמימה שלך יו יו! מתרגל, חי ונושם 2016!

תתבגר ותחזור.

genesik

New member
ספר לי עוד מה קורה שם

מה הרגשת כשכתבת את הפוסט הזה? איזה מילים גרמו לך לקשר אותו לצל? מרתק

Itch2scratch

New member
הכל חוזר עליך ו... בידיך? אסטרטגיה (כמעט) בוגרת מאוד

אני כבר מחכה לשמוע עוד על סיפורי הגבורה שלך בעולם ה-NLP. בהצלחה!

-Itch

למעלה