מדיטציה

• פותח הנושא yags
  • פורסם בתאריך

yags

New member
מדיטציה

מישהו יכול לעזור לי לעשות מדיטציה כמה שלא ניסיתי זה לא הצליח לי

אינקה

New member
../images/Emo20.gif אף אחד לא יכול לנשום במקומך

מקסימום לתת לך עצות, והעצות הטובות עולות כסף... הטובות באמת הן חינם, אבל אי אפשר להבין אותן, ולכן צריך פשוט להמשיך לנסות.... מה מצב דמי הכיס?

אינקה

New member
../images/Emo20.gif חינם!

במדור מאמרים למעלה כאן בפורום תמצא מספר טכניקות... וקדימה לעבודה.

drall

New member
מצטרף בשאגה לעצתו של אינקה

יש במדור מאמרים טכניקות מאוד מוצלחות והן מיועדות בעיקר למתחילים. אם אתה עדיין לא מצליח להגיע לכלום אולי אתה צריך עזרה מיקצועית. יש כמה מדריכי מדיטציה שמשוטטים בפריפריה של הפורום הזה . אנחנו לא עובדים חינם , אבל מה אני אגיד לך? אני אעשה כמיטב יכולתי כדי שלא תצטרך את עזרתי המקצועית. דרול

amichai58

New member
יש דווקא שעובדים חינם- סהג´ה יוגה

יש במספר מקומות בארץ - אם תרצה תקרא, באתר העולמי, ותמצא שם גם קישור לישראל ודע שאין אף תורה רוחנית גדולה שהתפתחה על בסיס כלכלי. האתר: www.sahajayoga.org

amichai58

New member
תלוי הגישה ביחס לתרומות

עבודה רוחנית, צריכה להיות במהותה רוחנית. נכון שצריך גם אוכל - אבל אדם במצב טוב ומאוזן אין סיבה שילא יוכל להתפרנס ולהיות רוחני. והקשר לתרומות: יש כאלה, שאומנם רק מבקשים תרומה - ומותר לכאורה להגיד "לא", אבל ניכר שהם באוריינטציה כספית: החל מזה שמעקמים את הפרצוף, לוחצים לקבל, עושים מניפולציות, כמו מי שתורם יקבל... נותנים יותר כבוד לתורמים גדולים נקרא על שמו (בית כנסת, ישיבה... ומה לא) - זה נשמע יותר שחשוב להם כסף. מכבדים מי שגדול בכסף, ולא מי שגדול ברוח. גישה אחת בתרומות - זה אומרת: "אנחנו פועלים למען רוחניות, וסומכים על אלוהים שכך או אחרת נסתדר גם מבחינה כספית". לא לוחצים לקבלת תרומות, לא נותנים כבוד מיוחד למי שתורם, לא מבדילים בין מי שתרם למי שלא. אם מישהו תורם מהלב יופי, אם לא נסתדר - כי בעצם מי שעושה הכל בעולם זה אלוהים, לא האנשים. במצב רוחני טוב - נהיה קשורים גם לרוח הקודש שתדאג כך או אחרת שיהיה בסדר. ושכל אחד ישמור על עצמו שלא יהיה קמצן - כי אין שום תורה רוחנית גדולה, שתטען שקמצנות זה משהו טוב. זה כבר יותר ברור שזה גישה רוחנית, עם פחות מגמה ודגש על החומר, שהוא חלק מהחיים. כמובן יש שדרגות ביניים

drall

New member
צודק בהחלט

הסהג´ה יוגה עובדים בחינם ולכן אני מחבב אותם מאוד. לרוע המזל אין לטכניקה שלהם אין הרבה קשר למדיטציה כמו שאנחנו מגדירים אותה כשמה כן היא , סוג של יוגה דרול

amichai58

New member
המדיטציה של סהג´ה יוגה

בסהג´ה יוגה מדיטציה היא כלי מרכזי. בפשטות ובקיצור - היא נעשת במצב ללא מחשבה, עם עלית קונדלני בערוץ המרכזי, ובעצם נותנים לה - לאמא של היקום לעשות את העבודה, ומשאירים לה את הדאגות. כך שבפירוש מדובר כאן על מדיטציה.

למעלה