מדיטציה סואנת

neophile

New member
מדיטציה סואנת

חשבתי לעצמי על רעיון - להפגש מדי שבוע במקום סואן במיוחד ולערוך שם מדיטציה ו\או דמיון מודרך למען מטרה אלטרואיסטית התמונה שאני מצייר לפני היא של אנשים רבים שבאים ,מצטרפים וממשיכים הלאה כך שתמיד יהיו אנשים שעושים את המדיטציה ואו הדמיון במשך הזמן שיוקדש לכך . מה גם שאם יהיה אפילו גרעין קטן שיכנס למצב המדיטטיבי זה יעזור להכניס את כולם לאותו מצב . מה דעתכם ?

neophile

New member
לדעתי אין צורך להתקבע על מטרה מסויימת

אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנוגע לנושאים פוליטיים או האם כדאי להתמקד בנושאים פוליטים בתור מטרה ולגבי נושאים סביבתיים כמו זיהום הנפט בים השחור . כמובן שאולי לא כדאי בכלל לעסוק בנושאים ספציפיים "על סדר היום" ופשוט למדוט (התמרה) ואולי שילוב של הדברים ...

OriIdan

New member
רעיון לא רע

ממש אין צורך במטרה. עצם הרעיון של קבוצה שתיהיה בשקט של מדיטציה יכול להשפיע על הסביבה לכל מני דברים טובים כך שהמטרה ממש לא חשובה.

neophile

New member
לא בטוח כמה זה נכון

"עצם הרעיון של קבוצה שתיהיה בשקט של מדיטציה יכול להשפיע על הסביבה לכל מני דברים " מבחינתי מה שטוב בזה זה שהיא תערך במקום סואן ושיצטרפו עוד אנשים בצורה ספונטנית(זה הכי חשוב לטעמי) .

OriIdan

New member
לא יודע גם כן עד כמה זה נכון בכל סוג מדיטציה

במדיטציה הטרנסנדנטלית זה הוכח מחקרית. במדיטציות אחרות, ההנחה שלי שכן אבל זה לא מוכח ולא לגמרי בטוח.

neophile

New member
תראה

כרגע אני מתמקד בשלב מספר 1 אני בטוח שלכל אחד מכם יש המון ביקורת ומה לומר אבל אם הרעיון עצמו קורץ לכם אז תעשו לי טובה ותעזרו לגרום לזה להתממש כשנגיע לגשר נחצה אותו .

התכוונת אולי למדיטציה

במקום סואן? זה לא בדיוק אותו הדבר כמו מדיטציה *סואנת*

neophile

New member
כל עוד זה יגרום לאנשים לחשוב

זה בסדר , אני רוצה שהמדיטציה תהיה גם במקום סואן וגם סואנת

נהראש

New member
../images/Emo32.gif

"קולות הקופים מן הפסגות מהדהדים בעמק שוב ושוב. לדרשה זו הקשב היטב!" אֵייהֵיי דוֹגֶן (1200-1253)

למעלה