מדיטציה-חשוב מאוד!!!!!!

gazit3

New member
מדיטציה-חשוב מאוד!!!!!!

איפה קונים די וי די של הדרכת מדיטציה.. אני נורא רוצה לעשות מדיטציה בבית ואין מי שידריך אותי או אין לי זמן ללכת לקורס... הדיסק שלי נאבד... :( מי שידע שיגיב בבקשה...

jongler

New member
את לא צריכה די וי די

רק להיכנס ללינקים שבחתימה שלי

dharmax

New member
אני ממליץ....

1. יש כמה מקומות, כגון בית בהוונה, שנותנים הדרכה חינם, אפילו במפגש אחד, שאחריה תוכלי להמשיך לבד. 2. יש באינטרנט אתרים שמסבירים על מדיטציה בודהיסטית (רצוי להתמקד בטכניקה שנקראית אנאפנה) כולל באודיו. 3. ולבסוף, אני ממליץ לא להתייחס להמלצתו של ג'ונגלר. מדובר על אנשים שלצערי חושבני שלא מתמצאים בתחום באמת, והצעותיהם שגויות והבנתם פגומה. ברכות ובהצלחה!

קמהדנו

New member
יש

אתרים לא מוכרים לי שאתה יכול לתת להם הפנייה? תנסה אותי

קמהדנו

New member
מצאתי זמן לחיפוש ופשפוש

והסתבר שנשלחתי למשימת התאבדות בנכבי גוגל
הנה אלישע נותן באדוייטה (בכל קטע שלו יש כל התגיות הרוחניות האפשריות, כך שקשה לפספס אותו גם במדיטציה בודהיסטית...) העליתי בחכתי גם את טיך החביב, אבל זהו בערך

קמהדנו

New member
כנסי ../images/Emo13.gif

תמיד רציתי להגיד "כנס" או "כנסי"
בכל אופן, כמה שאלות פעוטות בת כמה את? מה כל כך חשוב? מה היה בדיסק? כמה את מוכנה להשקיע מבחינת זמן, אנרגיה, מוטיבציה, התמדה? מה המטרה שלך?

gazit3

New member
מדיטציה בדי וי די

תשובות מעל 50 , חשוב כדי להרגע, לשחרר את הראש ממחשבות טורדניות יומיומיות, בדיסק היו שני שיעורים/תרגילים בני מחצית השעה כ"א, מוכנה להשקיע חצי שעה בערב אחרי העבודה, חשוב לי להתמיד וע"פ הכרותי את עצמי אני מתמידנית. בתקוה שעניתי על הכל ועתה תוכלו להמליץ בפני היכן אוכל לרכוש את הדיסק שאני כ"כ רוצה. |סלינק|

קמהדנו

New member
../images/Emo220.gif

אני אישית לא מתמצא בדיוידיז רציתי שטיפה תתני פרטים כדי שאחרים יוכלו אולי להפנות אותך למשהו מתאים בינתיים, הנה כמה חלופות את יכולה לבדוק את הקישור הראשון, לקרוא את ההוראות, לנסות כמה ימים ולראות אם את מתחברת לתרגול כזה של מודעות לנשימה ומה ההשפעה שלו עלייך או לבדוק את הקישור השני, כאן יש ארבעה קבצי אודיו, להקשיב להוראות פעם פעמיים, להפנים ולהמשיך לבד ולראות אם תורם לך משהו מבחינת רגיעה, שלווה, צלילות, ושחרור מהדאגות. כל אחת מההדרכות מתאימה לזמן אחר ביום. נגיד, השנייה על הבוקר, הראשונה אחרי העבודה, השלישית בזמן אכילה.

למעלה