מדיטציה ותכשיטים ב-
אנשים

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif היי יוצורר מקלוני שכמותך :)

חכיי כשאני יהיה , אני יאכלל אותך D: אבלל חברה שלי רוצה לזרוקק אותיי מהגג , \: אזז אם אני יצליחח לבואא ולא ליפולל מהגג עד המפגש

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif אני שמחהה עוד יותר 3>

אוהבתת אותךךךך ספיריתת הדדובבב שלי השמן הזהה החתיךךךך 3>

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif שעיר ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo46.gif עלל מה שנקראא ...

אני ערקיתתת!!
למה ציפיתת

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כפרעליךך אהבה שלי את 3>

... חוחוח אני מאוהבתת בךךך חזרה :)

../images/Emo141.gifהבויז בראש 1=]]

בראש 1 יש תמונה של שרון ,אושרי וערן מהחזרות למופע במועדון 24 ורשום " והיום ילדים ,נלמד איך מתכוננים להופעה . הגיים בויז חברו לעידן יניב למופע ענק שלא נראה כמותו מאז ... המופע הקודם . הנה הבויז מחממים את מיתרי הקול בחזרה לאירוע . " מי שיש לה סורק שתעלה תתמונהההה =]

../images/Emo141.gifבנולתתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אנייי עכשיו שמתעעעע את השיר הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מכול השיריים ששמעתיי אןי זה הכייי יפהההההההההההההההההההההההה פעםםם ראשונה אני שומעתת אותוווו דייי הוא כזהה יפההההההההההה השיר הזדמנות שניהה אבל שאדם שר אותו לב דלבדדד הוא לעט כזה בהתחלה ואזז עם רמיקס באמצעע אמא הזהה יפהה
אני עומדת למות הפהה כפרעליוו תאם חיבות לשמועעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אעאעעא מושלםםם יאייאיאיאיאיאיא

../images/Emo204.gif חחחחחחחחחחחחחח כנסייייי

רק עכשיו את שומעת אותו?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פיי ממזמן.. אבל הוא נמחק לי.. לפני כמה זמן [מתי שפירמטו לי ת'מחשב] אז תהיי חמודה ותשלחי לי באייסי נכון?! נ.ב-זה הביצוע הכי יפה שיש [יש שתי גירסאות]

../images/Emo141.gifכה אני יגיד לך למההה

כי כול פעם לאעדעת למה חשבתי שזה הזדמנות שניה הרגיל עד שאמרתי למה כתוב אדם והורדתיי אעאע כפרעליו חח אני ישלח לך יותר מאוחר אני עושה משווו=]

למעלה