shayke התותח
New member
מדיטציה וטראומות ../images/Emo4.gif
היי לכולם רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי ....אז ככה אני כבר מזמן הבנתי שכל הבעיות שלי נובעות לא מהאנשים או מסיטואציות מסויימות ..אלא מהמיינד שלי ...מהמחשבות האלה ..שבעצם אני לא שולט בהם ..אלא הם בי ... ואז החלטתי שאני רוצה לישלוט במיינד ...וקראתי על זה מלא ספרים .. והבנתי שהדרך לשלוט במחשבות זה לעשות מדיטציה ..אז התחלתי לעשות מדיטציה (לישכב על הגב , ולהתרכז בנשימות ..וכל פעם שאני שם לב שהמחשבות מסיטות אותי מההווה ..לוקח נשימה עמוקה וחוזר אליו) קיצור , אני הייתי ממש להוט לשלוט בהם והתחלתי להרחיב תמדיטציה לחיי היום יום ..(בזמן הנהיגה, בהליכה ברחוב, באימונים , שאני עם אנשים אחרים,בכל מקום ) ומה שקרה זה
-------------------- בזמן הנהיגה פתאום התחלתי לדמיין שמכל מקום יכול לקפוץ לי ילד לכביש , או מה יקרה אם אני אכנס במכונית שמלפניי ...וכל מיני סרטים מטורפים שממש לא הייתה לי שליטה עלהם באותו רגע ...או שהייתי עובר במקומות סואנים..כהולך רגל ...והייתי כל כך מודע לכל מכונית שעוברת ולכל הרעש והתנועה שמסביב עד שכימעט התחרפנתי (ממש כמו שאם תשימו אינדיאני שכל החיים היה בטבע , באמצא צומת אז ככה הוא ירגיש) ואז הפסקתי עם המדיטציה ...וניסיתי לחזור לחיים נורמלים..וגם אם זה לא היה ממש מספק ..זה היה בטוח...עכשיו עברו שנתיים ואני כבר בן 20 ..ואפשר להגיד שהתגברתי על הטראומות
ואני מרגיש יותר חזק .. כבר שבוע אני עושה מדיטציה כל יום ...אבל לא יותר מ20 דקות ..ואני גם לא מרחיב את זה לחיי היום יום אבלל פה הבעיה ..אני מרגיש שזאת המטרה שלי ! ..לישלוט במיינד ..ואני יודע שזה כרוח בהרבה מאמץ ומישמעת עצמית ואני מוכן להקריב המון בשביל המטרה הזו ...אבל אני לא טמבל
אני לא רוצה לחזור שוב על אותן טעויות................. אז איך אני ממשיך מכאן
יש רעיונות
תודה מראש וסליחה על המגילה (קשה להפסיק לכתוב אחרי שהתחלתי ) שי
היי לכולם רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי ....אז ככה אני כבר מזמן הבנתי שכל הבעיות שלי נובעות לא מהאנשים או מסיטואציות מסויימות ..אלא מהמיינד שלי ...מהמחשבות האלה ..שבעצם אני לא שולט בהם ..אלא הם בי ... ואז החלטתי שאני רוצה לישלוט במיינד ...וקראתי על זה מלא ספרים .. והבנתי שהדרך לשלוט במחשבות זה לעשות מדיטציה ..אז התחלתי לעשות מדיטציה (לישכב על הגב , ולהתרכז בנשימות ..וכל פעם שאני שם לב שהמחשבות מסיטות אותי מההווה ..לוקח נשימה עמוקה וחוזר אליו) קיצור , אני הייתי ממש להוט לשלוט בהם והתחלתי להרחיב תמדיטציה לחיי היום יום ..(בזמן הנהיגה, בהליכה ברחוב, באימונים , שאני עם אנשים אחרים,בכל מקום ) ומה שקרה זה