מדיטציה-התחברות

דן דן 76

New member
מדיטציה-התחברות

אני מודט מזה זמן רב, האם יש אפשרות להתחבר למקור עליון ולהעביר משם אנרגיות אליי, במהלך המדיטציה כך שהמדיטציה תחזק אותי מבחינה רוחנית ומבחינות אחרות בתודה מראש, דן-דן

אל איזה מקור עליון

תרצה להתחבר? ואם אתה יודע מיהו או מהו, מדוע לא תפנה אליו ישירות?

דן דן 76

New member
אני לא יודע מי המקור העליון,

מישהו או משהו רב עוצמה, היוניברס, אלוהים.....אני רוצה להתחזק מהמדיטציות שאני עושה.

קמהדנו

New member
אתה מוכן להגדיר

מהי בשבילך התחזקות רוחנית או אחרת? ומה מטרת ההתחזקות?

dada4441

New member
למה צריך לעבור אודישן?<!?!?!?!

אתם הורגים אותי!!@121211111111!!~!@# אני באמת לא מבין למה אתם מתחקרים כל אחד שבא ומבקש עזרה, ולא רק זה יש כאן תיחקור ציני שמקטין את השואל. אתם חוצפנים. הבן אדם בא וביקש עזרה, אז תעזרו לו ואל תגרמו לו להרגיש טיפש. רוחניות היא דבר שמשוטף לכולם אך שונה בין כל אחד ואחד מאיתנו ולכן עליכם לכוון אותו לזרום לכיוון שהוא רואה הכי לנכון ולא (!) להתחיל לשאול אותו שאלות שרק ירחיקו אותו מהנושא. ברור?!

אבל איך אפשר לענות ברצינות לאדם

שמספר לך משהו לא ברור ומצפה לקבל תשובה על שאלה לא ברורה?

ואם ההתחזקות

תתרחש בדרך אחרת ולא ממקור עליון או חיצוני לך, האם זה מספק? בהודעה הראשונה שלך נשמע היה כאילו הגעת הנה לחפש משהו ספציפי על סמך איזשהו רעיון שיש לך או שמעת עליו. יחד עם זה כמו שאתה רואה, אם לשפוט על פי התגובות שאתה מקבל, הוא לא מאוד ברור. נסה להרחיב קצת, מה אתה מחפש, למה אתה מחפש, למה דווקא מקור עליון? תתעקש תצליח. יום מבורך.

nissimlev

New member
פעם היו אומרים תגיד לי מי החברים

שלך ונידע מי אתה ככ שאם אתה מיתחבר לאנשים שמעונינים במה שהוא עליון מעצמם ומנסים ומקרבים את רצונם למען האמת המיתגלה בתוכו אז יהיה לך סיכוי לגדול היסוד הוא לשבת במדיטציה בהתמדה ששם באמת נמצאים אוצרות רבים מאוד אפשר לימצוא מקורבים דרך רצןן או דרך כיוון פנימי למה בלי ריח של אמת הלב לא פורח לידע

Mist2

New member
אני חושב שבפורום תיקשור והתפתחות רו

רוחנית, כל אחד יכול לענות על כך בלי כל בעיה... הם שם מחוברים לכל דבר כל הזמן...למקור עליון, לחיזרים, לאני האמיתי, לכבלים ואפילו לyes
רק תבחר למה אתה רוצה להתחבר!

Mist2

New member
שמישהוא ירה לי בראש!!!! ../images/Emo59.gif

נדבקתי משנטידווה......

שלום דן דן ../images/Emo39.gif

מדיטציה היא תמיד מביאה אנרגיות ועוד דברים בלי קשר לאם תיפגש עם מקורות עליונים ובהחלט ניתן לקבל גם אנרגיות מאנשים, מהטבע, ספורט בקיצור מתחום "גשמי" לדעתי, חיבור למקורות עליונים זה יותר תיקשור וכדאי להגיע למקורות האלו יש צורך במדיטציות וזה בא יותר בדמיון (כאילו אתה מדמיין עולמות שופעי אור לבן ומיוחד ועוד תמונות/תחושות מהמקומות האלו, הרבה מאוד *סרטים* עם דגש על מקומות חיובים ושופעי אור לבן) אפשר גם למדוט עם אבני קריסטלים/אבני חן אבל בגדול זה לדעתי דמיון ותחושה וכמו שאמר אחד החברים פה כל מדיטציה שתעשה, תתמיד ותדבוק בה בסופו של דבר תגיע ליעוד המסויים הזה שאתה נכסף אליו. המון בהצלחה

yoavgafni1

New member
להתחבר

להתחבר אתה יכול כך: כשנרגעתהת, תרא את צ'אקרה 7 נפתחה כמו פרח הלוטוס ומשמה יוצא אור לבן דרך צינור שאחרכך מתפשת , אותף אותך. תרא את אצמך מתחבר עם האור ונהיה אחד. דוד

להתחבר לעצמך

בוודאי שיש אפשרות לחיבור עליון, רק העיניין הוא שהחלק העליון נמצא בפנים. ע"י מדיטציה נקיה בלי מוזיקה ובלי נשימות מודרכות, ענין של תהליך התחברות עמוק יותר עם עצמך. זה כמובן לוקח זמן, לפחות שנה

למעלה