מדיח כלים

מדיח כלים

אישתי טוענת שהמדיח לא מחמם מים . . מילבד תקלה בגוף החימום
מה יכולה להיות עוד בעייה . ליפני שאני מפרק את גוף החימום. המדיח לפחות בן 10 או יותר

תודה לעונים

shlang

New member
טרמוסטט פגום, יש 2 כאלה במדיח, האם שאתה

מכוון את המדיח לטמפ' אחרת (55 או 70 מעלות) האם אז כן מחמם

עדיין לא בחנתי

תודה ננסה מחר
היום החלפתי בביתי . גוף חימום עליון כפול בתנור .
אז מחר ניבדוק . אם זה טרמוסטט כמו שאתה כותב נעדכן
לא ידעתי שיש טרמוסטט

רוני1955

Active member
המדיח ממשיך לעבוד רגיל?

הוא ממשיך עד לסיום מחזור ההדחה? כי אם כן, אין בעיה. יש שם חיישן טמפרטורה, שאם הטמפרטורה לא מגיעה לחום שצריך, הוא לא ממשיך לעבוד.

המדיח עובד כרגיל

עד הסוף. ללא מים חמים

יש שני לחצנים
1. עד 70 מעלות
2. עד 50 מעלות

נדמה לי שהלחצן 50 מעלות מיזמן לא פועל על חום . רק 70 מעלות . אז אולי כמו שכתב הבחור מילמעלה שהטרמוסטט הלך . אגב כמה אום יש לגוף חימום . כך ניבדוק ליפני שנפרק סתם. איך בודקים אם טרמוסטט תקין? עם טאום מטר או גלי אחר . או סתם החלפה וזהוא . מה מחירו ?
תודה לעונים

המדיח הוא AEG

במבט חתוף. לא ראיתי איפו נימצא גוף החימום . הכול האטום מיסביב . במרכז יש רשת מרובעת אולי 15*15 אולי בפנים מיתחבה גוף החימום .

shlang

New member
גוף החימום במדיח נמצא בתוך תא הכלים למטה

מתחת לסל הכלים, הוא בא במגע ישיר עם המים
הרשת היא רשת סינון שמשם נכנסים המים למשאבה לסיבוב נוסף

אולי הפעם

ישנה רשת . כניראה שהגוף חימום הוא מיתחת לרשת. אפשר גם לעקוב מבפנים כאשר המגיח שוכב . וליבדוק עם אום מטר אם יש מעגל

shlang

New member
רוב הסיכוי - גוף החימום נדפק, לא נראה שמדובר

בטרמוסטט
ואכן, בדגם שלך , גוף החימום נמצא מתחת לרשת

נקווה שהגישה אלו קלה .

ננתק אותו מהמגעים. ונימדוד היתנגדות . ליפני הפירוק . בדרך כלל . גופ חימום מקצר. מפיל את הפחת . כאן סתם לא מחמם

זה לא גוף חימום .

נישאר טרמוסטט . מחר נגיע אלו. נימדוד אום עלו. גם על גוף החימום . מדדתי התנגדות . מה שמעניין שזה צינור גוף החימום . שדרכו עוברים מים

מעניין למה יש 2 ארמוסטטים. לפי דיברי הגולשים

רוני כתב שזה החיישן דפוק . כניראה שצדק

גוף החימום לא נימצא

מיתחת לרשת . אלה אי שם בתוך המדיח בצורת גלליל שדרכו עובר המים לתוך התוף . הגליל מחמם את המים. שזה מעט יטכה אותי בחיפוסים אחרי גוף החימום
אני לא עסתקי עם מכונות /מדיחים

למעלה