מדיח כלים

עצמאי10

New member
מדיח כלים

שלום רב,

קנינו מדיח חדש.
הוא נכנס לתוך גומחה בארון אבל הגומחה גבוהה ממנו בכ- 7 ס"מ.
כתוצאה מכך, כשהדלת פתוחה ומושכים את שני המגשים החוצה עם כלים, המדיח מתהפך והכל כמעט ונשבר.

מה עושים ?
איך מקבעים אותו ?

תודה

רוני1955

Active member
אין חשש

עוד רעיון:
כשהמדיח בפנים, הכנס יד וסמן את הגובה שלו על דופן הארון הצמוד. הוצא את המדיח, וחבר לדופן הארון מעל הקו איזה סטופר מעץ או פלסטיק. אם אפשר בשני הצדדים, עדיף. הכנס חזרה את המדיח.

משהוא לא בסדר...... מעבר למה שרוני הציע, היתי בודק את הפילוס של המדיח. זה ממש לא יתכן מה שאתה מספר. אלא אם המדיח שלך יוצר ע"י איזה חפר שלא נתן דעתו לנושא.

רוני1955

Active member
אין כאן משהו לא בסדר.

יש מדיחים אינטגרלים או חצי אינטגרלים, שהרגלים הקדמיות יותר פנימה, בגלל ששמים שם צוקל. הצוקל אמור לתמוך את המדיח בזמן פתיחת הדלת והוצאת המגרות. כבר נתקלתי בתופעה הזו.

אם אני זוכר.... יש גם משקלות מאחור ?

יש לי מדיח של בוש, רחב, רגיל. מעולם לא נתקלתי בתופעה שהוא רצה להתהפך.....גם שהמגרות מלאות, והם בחוץ.

עצמאי10

New member
כמה נתונים

המדיח חדש לגמרי, תוצרת בוש, אינטגרלי מלא.
אתמול קראתי בהוראות, ואכן כתוב שיש סכנת התהפכות וצריך לקבע אותו.
חבל רק שהטכנאי שהגיע מהחברה להתקין אותו, לא אמר דבר בעניין.

הנגר צריך להגיע להתקין את הלוח הקדמי אז אבקש ממנו להתקין סטופר, כפי שהמלצתם.

תודה על העצות.

milch

New member
קיבוע המדיח

למדיח יש 2 רגליים קדמיות מתכווננות בסיבוב כמו רגלי ארונות. יש רגל אחת אחורית שמתכווננת ע"י בורג למברג שטוח (גדול) שבחזית המדיח בין 2 הרגליים.
צריך "להדק" את המדיח בין הריצפה לשיש באמצעות כיוונון הרגליים. בנוסף, שים לב שבאריזה צריכות להיות 2 פחיות שניכנסות בקליק בחלקו העליון הקדמי של המדיח. לאחר מיקום, פילוס וקיבוע המדיח, פותחים את הדלת ומאבטחים עם ברגים בשני הצדדים אל דפנות המיבנה.
זה הכל! לא צריך מישקולות ולא צריך מילוי והכי חבל שהאיש מטעם החברה לא פעל בהתאם למה שתארתי.

Nunatak

New member

milch

New member
למה סתם

אם עושים מה שצריך וכמו שצריך, זה לא קורה בשום סוג של מדיח, והתקנתי כבר כמה בחיים שלי.
דוקא במדיח רגיל יש צורך לפעמים בלוחית מילוי בינו ובין השיש וזה מטעמים אסטטיים בלבד.

למעלה