מדיה עם אהבה.

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
מדיה עם אהבה.

תמיד הייתי בחורה שקטה מופנמת,לא מהבולטות.עם השנים הבנתי שאני תקועה באותו המקום,התחלתי להבליט את עצמי.היו לי פתאום המון חברים וחברות,אך מעולם לא היה לי חבר או חברה אמיתיים,כאלה שבאמת אפשר לבטוח בהם,חברים שבאמת אוהבים אותי.מוזר,לא? האמת,לא ממש,אני לא בוטחת בכל אחד,אני מהסוג החשדן.יום אחד התישבתי לי מול המחשב החדש,מנסה להבין מה זו המדיה הזו שכולם מוקסמים ממנה.התישבתי יממה,התחלתי להבין מה קורה פה באמת,מי נגד מי.איזה כיף,חשבתי לעצמי,יש לי עוד חברים חדשים. כבר ביום הראשון יש לי טלפונים של עוד,ממש חלום.עם הזמן עשיתי גם שטויות,כאלה שרק אני יכולה לעשות,ובעיקבות זה למדתי מתי להפסיק עם השטויות.אז חלק מה"חברים" האלו,התגלו כלא ממש חברים,די פגעו בי.היו אחרים שעד היום יש קשר מסוים אך לא חלש,יש אחרים שממש יום יום. היתה תקופה של חיפוש בן זוג אפילו,אבל מה,לא ממש האמתי שמהמדיה הזו באמת יש סיכוי. יום אחד זה קרה,ראיתי הודעה שלו,רציתי כ"כ להיות איתו בקשר,זה קרה! התכתבנו פה ושם,ומיד עברנו לטלפון.עד מהרה הרגשנו שאנחנו דומים,רצינו להיפגש אך הוא היה במילואם. חיכינו שבועיים,והוא חזר מהמילאים,נפגשנו...ידענו שיש על מה לדבר,שזה לא ניגמר. עברו חודשיים (בערך),והוא גר איתי,כן כן..חבר שלי! גיליתי המון על המדיה הזו,יש בה סכנה,אך גם אהבה!קסם לא נודע. g99..

*g99

New member
ולך גחלילית זוהרת:

תודה לך על עזרתך בעבר, לא שוכחת את האיכפתיות. g99..

g..........

ממש אין על מה!! אני פשוט הייתי במקום הנכון ברגע הנכון- זה הכל!!! מחזיקה לך אצבעות !! שולחת לך שקית של כוכבי מזל ואושר רק טוב!!!

*g99

New member
../images/Emo13.gif

השם כ"כ מתאים לך! ריגשת אותי מאוד. תודה. g99...

*g99../images/Emo24.gif

ברוכה הבאההההההההההה כל כך שמחה לראותך כאן מייד רצה להביא צלחת ענקית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ובקבוק מיץ צוף... שמחה כל כך לשמוע שהתקוות מתגשמות להן בזמןובקצב שלהן ואת הרי יודעת שיש כל מיני סוגי אנשים יש נחמדים יותר יש נחמדים פחות.. אבל לכולם יש כוונות טובות (לא תמיד הן מצליחות זה הכל...) ובחיים הכל מסוכן.. אפילו לחצות את הכביש, אבל אם יש אמונה וחלומות ותקוות ורצון... בסופו של דבר הכל מסתדר!!! שאי ברכה ורק טוב!!!

*g99

New member
מממממ

עוגיות שוקולד? מזכיר לי את הסרט האהוב עלי,"שוקולד"... קנית אותי...אני באה...חחח. הכרתי פה שלושה אנשים קסומים: חוקרת פרטית,בארי והחבר שלי. היו בדרך כמה אכזרים,אך הם ממש לא ראוים לכבוד. את יודעת,כשהינו ילדים אמרו לנו,שאים נאמין חזק חזק,וממש נירצה זה יקרה, אני מאמצת את זה... תודה לך על הכל! g99...

g999999999999999999999

ובכן שוב אני חוזרת אין על מה להודות פשוט כך! והסרט שוקולד אמממממממ הוא ה-סרט שלי כמו מרי פופינס למבוגרים... ומה לא ידעת שמה שלימדו אותך בילדותך הוא אכן נכון???? אז בואי תתקרבי... עושה לך מקום על הערסל שעל העץ ההכי הכי אהוב עלי ואספר לך שוב שבוודאי שזה כך!!!! אם באמת באמת רוצים ובאמת באמת מאמינים .... אפשר להגשים דברים, אפשר לקבל את מה שחשבנו כבלתי ניתן להשגה... אפשר לאמץ כוכב!!!!!! שאי ברכה ורק טוב!!!

RomiVais

New member
מדהים!! ../images/Emo13.gif

שיהיה לכם רק טוב והמון המון אושר!!

מתוקית.

New member
הלו g99

אהבתי את סיפוך הנפלא יש בכל מקום אנשים כאלו ואחרים שמחה שמצאת את אהבתך בנט אני לא ממש חיפשתי אבל פתאום כך קרה שנדלקתי על מישהו מתוק במיוחד ומאז אנו יחד כבר המון זמן זה מה שאומר בדיוק איפה שלא חושבים שיקרה בדיוק בזמן שלא ממש חושבים שיקרה בדיוק אזמתדפקת האהבה על החלון ואם מושיטים לה יד ושולחים אליה מבט מחייך או אז האהבה האמיתי נכנסת מאחלת לך אהבה וחיוך אושר וחיים מלאים ג´ול

למעלה