מדיה גאה

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
מדיה גאה

באנגליה העיתון The Pink Paper הלך לעולמו. הסיבה? נושאים "גאים" הם כיום כל כך mainstream באנגליה שהמדיה ה"סטרייטית" מדווחת עליהם בצורה שקולה ולא היסטרית, כמו שהיא מדווחת כל נושא אחר. נראה לכם שמצב כזה יתכן אי פעם בארץ? אני מתכוונת לכך שהמדיה הכללית תדווח באופן רגיל על נושאים שקשורים לגייז ולא רק כדי לעשות מזה קוריוז משעשע. אני ממש תוהה אם זה אפשרי (ובטח שלא עכשיו - הדרך ארוכה עד אינסוף!). ואני מתעלמת מהעיקר והוא: למה שהמדיה הכללית תדווח על נושאים רציניים שקשורים בזכויות גייז למשל, אם הקהילה עצמה שותקת?

eig

New member
כשתהיה דמקורטיה אולי

ביום שהעיתונות בישראל תהיה חופשית. ביום שהתקשורת בארץ תהיה בידי ההמונים ולא בידי אנשים פרטיים שמושפעים מלחצים דתיים פוליטיים בעיקר צבאיים. ביום שישיבת העורכים בבוקר שהתקיימה עד לא מזמן תשכח ותהיה להיסטוריה רחוקה. ביום ששר החוץ והתקשורת הגדולה של המדינה לא ילכו לישון בלילה באותה מיטה. ביום שלשב"כ לא היה כפתור בו הוא יוכל להשתיק כל כלי תקשורת שלא כפוף לתכתיביו (למי שלא יודע זה קיים). ביום שבו תהיה דמוקרטיה עם חוקה. ביום הזה אולי, ורק אולי יש מצב שיהיו דיווחים אמינים בתקשורת ההמונים הרגילה על על נושאים שנויים במחלוקת כמו גייז. אני מוכר תקווה לאלשיה הזו בשקל למי שרוצה.

למעלה