מדידת טווח / ראות

• פותח הנושא Alto
  • פורסם בתאריך

Alto

New member
מדידת טווח / ראות

חיפשתי לשרשר בעץ שהיה לפני כמה ימים על הנושא אבל הוא נעלם כבר בתהומות הפורום אז: מישהו הציע לבנות מכשיר למדידת טווחים מתחת למים, אז רגע לפני שהתיישבתי על התוכניות מצאתי שכבר עשו את זה ויש מוצר כזה: Dive Ray.

The komoRnik

New member
הצעתי...

זאת היתה יותר הלצה מאשר הצעה ולאור הקישור שצרפתה אז אפילו לא מישתלם לנסות למרות שאני לא רואה את עצמי מוציא 300 ירוקים כדי לדעת מרחקים . טוב לדעת בכול מיקרה שיש (אולי נירצה עוד צעצוע במאזן...
)

חי בר

New member
יש בשוק צעצועים עוד יותר מדליקים

ממה שמצורף בהודעה הקודמת. קיימות מערכות שנותנות את מיקומו של הצולל מתחת למים בערת סונאר אישי קטן ומעבירות את המידע למצוף שמחובר למערכת GPS עולמית. נדמה לי שבעבר שמתי כאן לינקים לכמה וכמה חברות שעושות דברים בסגנון.

The komoRnik

New member
בתור חובב צעצועים מושבע

וילד שמסרב להיצבגר (בתחומים מסוימים !) אשמח לקבל לינקים מאיין אלו בתודה מראש וחג שמח שי

Alto

New member
בו ונמשיך את השירשור....

בכל הגדג´טים / הצעצועים / והשטויות (החיוניות ובעיקר לא) שאפשר להצמיד למאזן.

The komoRnik

New member
לצערי איין לי מה ליתרום לנושא דברים

מיוחדים חוץ מכמה אתרים די סטנדרתיים של מחירים כאלו ואחרים לציוד די מוכר ,בעבר אם אינני טועה אז הזכרתי שניתקלתי באביזר חביב לדיבור מיתחת למיים שמותקן על הוסת כול מיתקן עלה סביב ה 170$ ובפעם האחרונה שניתקלתי הורד ל סביבות ה 120 $ . עדיין אשמח ללינקים 1. למען לישטוף את העיינים . 2. אפשר להכין רשימת מתנות... (השאלה אם יש למי להגיש אותה
) ועדיין בבירכת למרות שניראה שיהיה נתול צלילות

The komoRnik

New member
נו... אז אני ממתין לטיפים (קישורים)

גם מימך
ובהיזדמנות זאת אני אשאל אם אני יכול להעזר בך בפיתרון בעיה בשליחת מסרים דרך הפורם... משום מה עולה לי רק 1/3 מסך במצב שליחת מסר בתודה מראש שי

הלו... ,לאט לאט גם את רומא לא

כבשו ביום אחד...
וחוץ... בימקום שתשתף פעולה איתי אתה "בוגד" לא יפה נו טוב אולי בימקום עוד כמה פריטי לבוש הייתי מעדיף פנס... אבל ניסיתי להוציא אותה "בזול" ולא הלך לא משנה יש כבר פנס מחבר .

למעלה