מדור "חיפושים"

הדר כ

New member
בעיות ראייה אצל ילדים

שלום רב אני מחפשת חמר על בעיות ראייה אצל ילדים יכול להיות גם כבדי ראייה או מולד או נרכש . אשמח עים תוכלו לעזור לי ועוד דבר אני מחפשת גם חמר על התפתחות רגשית או אינטליגנציה רגשית בגיל הרך מהלידה ועד לגיל שנתיים בברכה ה כ האימל שלי הוא : [email protected]

נעה גל

New member
ילדים כבדי ראיה ואינטליגנציה רגשית

הי הדר, חומר על ילדים כבדי ראיה אני ממליצה לך לחפש בפורומי הרפואה של וואלה. יש פורומים העוסקים במיוחד ברפואת ילדים, ואם אני לא טועה יש גם פורום העוסק במיוחד בבעיות ראיה. קישורים לפורומים בוואלה תוכלי למצוא בדף קישורי הפורום תחת קטגוריה (אלה הנמצאות בטור האפור בצד שמאל בדף הקישורים) "פורומים העוסקים ברפואת ילדים". לגבי חומר בעברית על אינטליגנציה רגשית תוכלי למצוא בקישור הבא.

אבאשל

New member
מי מכיר, מי יודע?

אני מחפש את המילים לשיר הילדים שמספר על האחים יק, יק צידרק וגו´ אודה למי שישים פה את המילים

אנדריאה

New member
חלק מהשיר

פעם היו שלושה אחים: יק, יק צידרק, יק צידרק צידרוני הם התחתנו עם שלוש אחיות: ציפה, ציפה דריפה, ציפה דריפה ימפמפוני יק עם ציפה, יק צידרק עם ציפה דריפה ויק צידרק צידרוני עם ציפה דריפה ימפמפוני. נולדו להם שלושה ילדים: וכאן אני כבר לא זוכרת את שמם אבל תמיד אפשר להמציא משהו. ותודה שהזכרת לי את השיר החמוד - מחר אני אדקלם אותו לילדי!

נעה גל

New member
הנה כל המילים: היו היו שלושה יפונים

מתוך "ילדות קשה" שליקט וערך אורי סלע (ספר מאוד מומלץ! אני לא בטוחה שהוא קיים עדין, אבל, בטח נמצא בחנויות יד שניה). היה היו שלושה יפונים: יק, יק צידרק, יק צידרק צידרוני. היו היו שלוש יפוניות: ציפה, ציפה דריפה, ציפה דריפה ימפומפוני. הם התחתנו: יק עם ציפה, יק צידרק, עם יצפה דריפה, יק צידרק צידרוני עם ציפה דריפה ימפומפוני. נולדו להם בנים: ליק וציפה - שח, ליק צידרק וציפה דריפה - שח שחמט, ליק צידרק צידרוני וציפה דריפה ימפומפוני - שח שחמט שחמוני.

טוב

New member
אבל פספסת את כל הכייף

אני לא יודעת אם זה ככה במקור, אבל אצלנו היו מדקלמים את הסוף: "וליק צדרק צדרוני, וציפה דריפה ימפמפוני, נולד שח שחמט שחמוני, התוכלו לומר כמוני?" (ואז הילד שמדקלמים לו, מנסה לדקלם בעצמו)

עירית ל

New member
עמק החולה

בת של חברה צריכה לעשות עבודה על עמק החולה. חיפשתי קצת אך לא העליתי חומר ענייני בחכתי. מישהו יוכל לעזור?

נעה גל

New member
הכי שווה:

לפנות אליהם ישירות. ישנה חברה המשקמת את העמק ואת הביצה (לא יודעת מי בדיוק, אבל זו בטח לא בעיה לגלות.. טלפון אחד, לחברה להגנת הטבע). אין לי ספק, שיש להם חומר רב בנושא, ואני בטוחה שהם גם יותר מישמחו לשלוח אותו כדי להעלות את הנושא למודעות הציבור.

לאה_מ

New member
עוד יותר שווה:

לנסוע לשם...
. גם לשמורה המקסימה וגם (אפילו עוד יותר) להצפה המחודשת של העמק, שנמצאת קצת מצפון לשמורת החולה. בשמורה יש גם מוזיאון קטן, שאפשר לקבל ממנו לא מעט מידע, אפשר לקנות גלויות עם תמונות רלוונטיות, ועוד יותר נחמד להביא מצלמה. מומלץ, כמובן, לא רק למי שצריך להכין עבודה. ומומלץ מאד למשפחות עם ילדים קטנים - זה טיול ממש קל, ובשמורה אפילו אפשר להסיע עגלת תינוק (למתעצלים לסחוב במנשא). ועכשיו עונה נהדרת לביקור.

הנה קישור לאתר של שמורת הטבע

וכן קישור לכתבה על ההצפה ועוד על חודש הצפרות באזור בילוי נעים

דסי אשר

New member
לאפרת תיטרון בובות

כתבי למייל שלי, אם את גרה באזור תל אביב. אני מכירה שתיים. דסי

למעלה